Mam frajerku ja ju lubim velmi alle ona newiem ci ties lebo ked si piseme caz net. tak vyzera to ako by som otravoval.Alle ked sme vonku spolu tak cytim za aj ona mna lubi..Co si misliet.Dikiii
Co si mysliet??
Mislim , že ona cyti , že tieš potrebuješ doučovanie zo slowvnskeho jazyka a dáva ti na to časový priestor ...
lentilka, máš pravdu, ale tak napr. moju mamu ospravedlňujem za hrúbky :D už má svoj vek a keď píše sms, tak občas sa aj zasmejem aké i/y použije :D
J111 - co sa tyka tvojho brata, ono to bude velmi zaujimave, ked sa rozidu.
ziadny zivot. najprv sa nebudu chcet rozist zo zvyku, lebo vlastne co budu robit ked nemaju ziadne zaujmy a potom sa budu vyplakavat ako stratili vsetkych kamaratov atd..... hroza hentaky vztah. Zobud ho! verbalne schopnosti na to mas :D
mimochodom, ked mi niekto napise s gramatikou dementa, je to uplne odpudzujuce.
"uzasne" je, ako sa niektori ludia vedia rozculovat, pohorsovat a nadavat na cokolvek a v tom svojom preslove maju tolko chyb, ze nerozumiem ako si mozu mysliet, ze ich niekto bude brat vazne.
J111, prosím ťa, to ako dlho už tvoj brat chodí s takou stíhačkou? lebo myslím si, že každý normálny chlap potrebuje "dýchať" a mať aj svoj osobný priestor a čas. som zvedavá, ako dlho bude mať na to trpezlivosť :D
lulu...keby išlo len o mládež...
gramatika dnešnej mládeže vyzerá poľutovaniahodne...
Alle s dvomi LL, fakt super gramatika. Nehnevaj sa, si zdravotne postihnutý? Nejak mentálne? Berieš nejaké prášky? Mal by si:D
Niektorí sú tak žiarliví, že im z toho prepína. Môj brat má takú frajerku, že dopoludnia sedí pri ňom v práci, lebo ju vzal ako absolventku na 4 hodiny, potom pôjde domov, už mu píše cez facebook, potom o 4 príde domov, tak už s ním hrá nejakú blbú internetovú hru a o pol 7 sa kráľovná ukáže u neho doma osobne. A potom už len ležia:D
Fakt super vzťah! Kontrola od rána do večera.
Hej, pozn. moju tému kresťanstvo asi zrušili:D Už sme začali nadávať, tak asi preto:D Nevadí.
Brenda, s takým som chodila, keď som mu okamžite neodpísala, ale trvalo mi to trebárs 5 minút, lebo som niečo iné riešila, tak mi vypisoval a vyvolával kde som a čo robím keď neodpisujem... Normálne sa urážal. Bolo to choré...
xdanielax má pravdu, trochu mu urči hranice, lebo sa z toho kontrolovania zblázniš...