Čo by ste povedali na to, keď po 3 mesiacoch čo ste spolu, váš drahý daruje hodinky cudzej žene iba preto, že ona po ňom ide a chcel sa jej odplatiť lebo aj ona kúpila jemu????
darček pre inú
ale baby :) ...rozchod? :) hadam nie, mozno je v plnke a chce sa pred nou iba vytiahnut
druha vec je, ze to urobil iba kvoli tomu, ze je tutmak. tak potom by som prehodnotila ci takeho tutula chcem...ale samotne hodinky za to nemozu :D
jaj ale cele mi to pride skor smiesne nez tragicke, nepomozem si :D
chomrt a dufam ze tebe kupil aspon kozuch ;)
Daj mu na výber ak ťa neľúbi tak to budeš musieť vydržať to nemá zmysel
Čo by som povedala? Asi niečo v tom zmysle že väčšieho paka som ešte nestretla, a že sa so mnou môže rozlúčiť. Nevidím dôvod prečo by jej mal niečo oplácať ak spolu nič nemajú...
Takže čau parky rozchod :-)))
povedz mu ze nabuduce nech pouzije staré známe Ked dávajú ber, ked ta bijú, utekaj
a ze sa nepatri davat darceky za darceky
jedine ak ju chce zbalit
a v tom pripade nech si vyberie
omg, keby ho to sralo, poslal by jej ten jej darcek nazad, neprijal by ho a uz vobec nekupoval druhy akoze zo slusnosti
Jeho verzia znie, že mu kúpila hodinky a on by mal zlé svedomie keby jej na oplátku nič nedal tak ich objednal a poslal :-/
a ked si zalúbená až po uši a nechceš o neho prísť? :(
ze ti nepovedal celu pravdu, z nicoho nic ludia dary nekupuju
co by som povedala ? .... chod do riti ,zbal sa a frrrrrr .... asi vedia preco si darceky kupuju