Čo by ste povedali na to, keď po 3 mesiacoch čo ste spolu, váš drahý daruje hodinky cudzej žene iba preto, že ona po ňom ide a chcel sa jej odplatiť lebo aj ona kúpila jemu????
darček pre inú
tak rozmyslam, ze ktoru ma dlhsie, ked s chomrt je tri mesiace?
jasna milenka..asi ta ma za velmi naivnu, co teda aj si..
on si asi mysli, ze ona mu to fakt uveri?
tak toto je sila.. :-))
a este jake rozpravky si okolo toho povymysla :D
chomrt
myslim ze ti dal jasne najavo ze ta ma na haku a ked bude prilezitost pojde s inou
len sa nim ponizujes
ozaj a tebe kupil co?
No a preco by nemohol niekomu kupit hodinky?
ze to nie je rozhodne cudzia zena ,ale jeho milenka;-)ktory,blbec by kupoval cudzej zene hodinky,ze haha.
chomrt, a to bezne takto robi? plati to aj pre rovnake pohlavie? preco ich nedal radsej tebe? ak by ta miloval, bola by to prva vec, ktora by mu napadla.
nadych, vydych, otocka a odchod.
takyto "charakter" do partnerstva podla mna vela pekneho neprinesie. nedaj sa oblbnut prachmi. nikdy v zivote ta nespravia stastnou.
chomrt: nepoznam muza, ktory by zene kupil darcek typu hodinky (inak velmi osobny darcek a aj dost drahy), ak by nebol s tou zenou nieco mal ALEBO ak by aspon neplanoval s nou nieco mat (v tomto pripade typicky prejav investicie do zeny s tym, ze sa mu to vrati - v tom, ze ju dostane do postele a podobne)
ak je to pre neho takmer neznama zena, riesenie bolo predsa jednoduche: mal darcek od nej ODMIETNUT
preco prijal takmer od neznamej zeny darcek typu HODINKY?
urcite nie LEN TAK, tomu proste neverim
nedaj si nabulikat nejaku somarinu
je za tym viac, poznas len cast pravdy alebo uplne prekrutenu pravdu