Prva menštruacia

emo_girl

mno no to tento utorok,presne pred vienocami o 23,00 ked som si isla lahnut... a vsak je to radost dostat krami a nie obtiaz,nie ak ked sa na tom mínaju peniaze ale inak somrada ze mozem rodit deti ne ved je to sranda

...

baby nespoliehajte sa na to že další menzes bude o par mesiacov... ja som to prvý krát dostala v 11. a odvtedy to mam presne každý mesiac,odzačiatku!

emo_girl

LENI 3 povec to ocovy on ti len pomoze..aj ked chlapi sa v tom neviznaju..ak mu to nepovieš tak ako potom si chceš kupovať vlošky,tampony......ale ja ti radim radšej vložky (je to podľa mňa) jednoduhšie a ked si budeš davať tampon tak je tam 79% že si ho dáš moc daleko a nepojde ti vybrat,alebo ti tam vojde sam...mozes aj pozabudnut ze ho tam mas a ked bude plny krvy tak ti nepojde vybrat a pojdes ku gynekologovy(tak ja si myslim že vlozky sú 1000 000 lepšie ako tampony

[zruseny8]

ahoj. to ktory utorok minuly?
no a mozes ist dostat kedykolvek, mozno o mesiac, o dva, tri....je to individualne, ja si uz presne nepamatam ako to bolo u mna. a co sa ti zdali kramy celkom fajne?

emo_girl

Ahojte, mam 13 rokou a v utorok som dostala prve krami a nevem ked dostanem druhe
Prosmi vas poradte alebo sa iba ozvite??........Dakujem

emo_girl

ahojte baby.V utorok som dostala prve kramy,celkom fine....ale chcela by som sa opytat či neviete kedy dostanem druhé ...moja mama nevie a ja neviem kedy to mám čakať...Moja stara mama povedala že až da 3..4..6 mesiacov moc sa mi to nezda
poradte ...Dakujem