Ahojte...mam 13 rokov a dnes som dostala svoju prvu menstruaciu.teraz neviem co mam robit zijem iba s ockom a jemu sa to bojim povedat.mozem pouzit tampon aj ked som panna?alebo co mam pouzit pri prvej menstruacii vlozky tampony prosim poradte my. Dakujem
Prva menštruacia
hiiiiii
nemas ziadnu chorobu
naozaj ak mi viete poradit napiste mi na pkec 13kiki131-to jue azetko
ahojte mam 14 rokou a este som nedostala menstruaciu mam chorobu???????
baby nespoliehajte sa na to že další menzes bude o par mesiacov... ja som to prvý krát dostala v 11. a odvtedy to mam presne každý mesiac,odzačiatku!
LENI 3 povec to ocovy on ti len pomoze..aj ked chlapi sa v tom neviznaju..ak mu to nepovieš tak ako potom si chceš kupovať vlošky,tampony......ale ja ti radim radšej vložky (je to podľa mňa) jednoduhšie a ked si budeš davať tampon tak je tam 79% že si ho dáš moc daleko a nepojde ti vybrat,alebo ti tam vojde sam...mozes aj pozabudnut ze ho tam mas a ked bude plny krvy tak ti nepojde vybrat a pojdes ku gynekologovy(tak ja si myslim že vlozky sú 1000 000 lepšie ako tampony
sorry namiesto ist malo byt ich..
ahoj. to ktory utorok minuly?
no a mozes ist dostat kedykolvek, mozno o mesiac, o dva, tri....je to individualne, ja si uz presne nepamatam ako to bolo u mna. a co sa ti zdali kramy celkom fajne?