Lubim ho ale on nie je zodpovedny, je nespolahlivy

Príspevok v téme: Lubim ho ale on nie je zodpovedny, je nespolahlivy
smutnalienka

som s nim uz vyse pol roka a 2krat som ho za ten cas potrebovala a nebol pri mne ani teraz na posledy ked som bola u gyn. a zistil ze mam ranku ktora je sposobena jeho neopatrnostou. Nevolal.nepisal., ziadna vacsia starostlivost, vadia mi na nom veci typu: slubi-neslpni aj ked moze, odvola stretko na rychlo ci uz pre rodinne zalezitosti alebo pracu (pracu mu tolerujem) nevidame sa velmi casto tak 2krat za tyzden a aj to na 1,2 hodinky. Hovori ze m alubi ale nevie to prejavit. ze vraj je citovy kripel. ale to ze nestoji pri mne myslim ze nie je len o tom . je to skor ci chce ten dotyzcny byt pri mne alebo nie.

Ked na neho vybehnem v sms ohradi sa akonahle zavolam je pokorkny ako psicek , inak seka hrdinu . Uz som mu aj vycitala ze je so mnou iba pre sex(je moj prvy) a mozno pre to lebo sa boji samoty. Odmieta to ! vraj mu mam zhodit masku ale preco ja ked ja idem na 100% a on nie preco by som mala ja ist na 110? nemozemj uz verim jeho slovam i ked sa stale tesim na neho ked ho uvidim ale zranuje ma ze nie je pri mne vtedy ked to od neho najviac ocakavam. Lubim ho a aj napriek zraneniam sa ho nechem vzdat ale deptam sa psychicky pre neho , placem --on je tvrdsia povaha za to ja som citliva jemna dusa. :(( viem že takto existovat sa uz nebude dat dlho . :(co si o tom myslite mam mu dat sancu ,mam verit niekomu takemu este ?

smutnalienka

:( ano ved ja som sa snzaila odputavat asi posledne 3 mesiace preto mal dovod mi povedat ze uz nedavam na javo TO- ze ho potrebujem - viete ranne smsky ja som clovek vesely, emotivny skor optimista a jeho -pesimistu som tvarovala mozno este tvaroval , hovori ze sa stava pri mne lepsim clovekom. ale skoda ze som mu nedala zbohom skor dokym som mu nedovola urcite veci, aby sa mi dostal az tak hlboko pod kozu.

Len nech tie vysledky dopadnu ,preliecim sa ak mam niečo , dufam ze mi z jeho minulosti velmi zaujimavej nezostane nieco dozivotne (uz aj tak ostalo :( ranka ) a h´viete ako sa na seba hnevam ze som mu tak verila ? velmi ,velmi nedokazem ani sama sebe odpustiti ze som sa tak zalubila a teraz ako vidite musim znasat dosledky . Som zmatana ale zalubena . uz aby to rychlo zbehlo a aj letne prazdniny a šup do novej skoly :)

ceruzka231

dievcata, ono prave tato hra na "ladovu slepu kralovnu" vzdy tolerantnu a obetujucu sa dokaze tak psychicky vycerpat ze az.. tu nezostava nic ine, len potlacit city a konat cisto racio..viem, lahko sa pise, tazko robi - ale ver mi, ide to.. sama som toho dokazom a to som clovek az prilis emotivny.. pomohlo mi, ked som si predstavila nas spolocny zivot - zivot v buducnosti, ked sa mozno vasen vypari a vztah sa dostane do inej dimenzie (priatelstva??), tu som pochopila, ze pre spolocny zivot je jednoducho nepouzitelny.. a hlavne treba mysliet aj na seba - trapit sa niekolko rokov? preco by? ved urcite existuje niekto, kto nas spravi stastne.. treba sa len cim skor odputat..
smutnalienka dufam teda, ze ti vysledky dobre dopadnu :)

smutnalienka

no velmi optimizmu mi nedavate na zachranu vztahu= verdikt je jasny. ale my zeny sme take verime a bezhllavo milujeme ale spmatat sa raz musime. milujehom ho velmi velmi velmi :( mam obavu ze uz takeho uzasneho chlapa nestretnem ale viem ze niekde je etaky ktory si ma bude vazit ovela viac ako tento moj a vzdy sa na neho budem moct spolahnut. je mi to tak vsetko luto ale viem ze nidy na neho nezabudnem ... jedno ma drzi pri zivote ze ak sa s nim rozidem tak buduci rok aj tak idem na inu skolu do inu mesta a tam stretnem novych ludi,,,nebudem na neho mysliet ani sa nim zapodievat.
Ze konecne sa vzchopim a strasiem zo seba vsetky smietky lasky ktore k nemu citim. škoda ,ze dohovarania neplatia ak aj nieco poviem vraj len vycitam ak som ticho tiez zle lebo mlcim a podotkol ze par mesiacov ma pcoit ze mu nedavam na javo ze ho potrebujem. ale ako mu mam dat ked vzdy o co ho poprosim .vykasle sa na to aj na mna ,na moje city a serie na nanas vztah na ukor inych veci.

smutna vila

AHoj ja som na tom bola podobne. BOl to moj prvy a strasne som o milovala a este ho aj milujem. Niesme spolu uz takmer pol roka. ROzisla som sa s nim aj napriek tomu ze ho milujem. ALe nedalo sa to vydrzat psychicky. Ked nieco psychicky nici je to znamenie ze tam nieje cosi OK. S takou osobou by si nikdy nebola skutocne stastna aj ked skutocne milujes. TIez som si nahovarala, ze sa zmeni, snazila som sa klamat a nevsimat si veci co mi vadili, ale prepuklo to a ja som uz dalej nemohla. Doteraz mi je z toho tazko. Ale je to tak lepsie. Boli sme spolu takmer 2 roky. Snad sa mi este raz podari tak velmi zamilovat.

smutnalienka

tak ak by mi bolo nieco chcem aby o tom vedel , nie ze ja sa rozidem a on sa to nedozvie i ked to je vemi skarede odomna. ale mam pocit akokby mi daval zmysel a potom pride zranenie a zhnusí sa mi opat a opat , niekedy ked sa to tane nedokazem mysliet na neho nedokazem mysliet na sex s nim ani na jeho dotyky. uplne zhnusenie z toho ze sam sa mi priznal ze kde je chyba a co ma robitale ja furt len cakam a cakam asi na zazrak :) dakujem dufam ze to zvladnem i ked prave terz som s tym zmierena ze bude koneic a zivot ide dalej i ked priznam sa ak ho znova uvidim tak opat spadnem do tej lasky nelaskavej :) ale aspom ma tesi ze nie som sama a ze ma niekto chape :)

ceruzka231

chapem, ze moje slova ta o konci nepresvedcia.. vies, aj mne sa viaceri cudovali a dohovarali mi preco som este s nim, ked je taky aky je.. nepomoze ani sto rad (iked som si vsetko ako ty uvedomovala aj sama) lenze deptalo ma to psychicky cely ten vztah-nevztah, aj napriek velkej laske a vasni.. v januari uz bude rok, co nie sme spolu (sem tam sa mi este ozve) a poviem ti, som spokojna.. vsetko chce cas.. drzim ti palceky nech to dopadne ako si zelas! :)
s tymi vysledkami neviem ci chapem.. to ma vplyv na to, ci s nim zostanes ci?

smutnalienka

ako hovoris viem existovat ak si da na tcvar masku ladovej kralovnej a robim sa ze nic nevidim.... a takisto ho mam velmi rada ,velmi :( ale aj po tvojich slovach nechcem koniec a na to ze by som mu mala dat zbohom som prisla uz davno :/ ale najprv nech mi pridu vysledky z gynekologie, dr,mi urobil ster a da mi asi atb. ked na mna nieco preniesol (mal viac 5sex.partneriek tak ) tak to bude moj koniec :(

ceruzka231

boli sme spolu vyse troch rokov.. medzitym bola aj prestavka tri mesiace a zial, znovu som vstupila do tej istej rieky, chyba! bolo to presne take iste, ak nie este horsie.. tazko sa mi od neho odputavalo, tiez bol moj prvy a velmi som ho lubila.. ako pises, aj ja som si pripustila, ze to nie je ten pravy pre zivot - da sa takto fungovat a uzivat si.. ale poviem ti uprimne, dlhodobo urcite nie:(

smutnalienka

ano ale ja som si to uz pripustila ze to nie je ten pravy do tvaleho vztahu len som velmi zalaskovana a je to ten prvy s ktorym som to urobila ale to sa nesnazim povzdvihnut. verila som v neho ...verila som ze ma ten uhlik ktory staci rozduchat, a ako dlho si s tamym vydrzala ?

ceruzka231

mam velmi velmi podobnu skusenost.. poviem ti narovinu (iked asi sa to nebude pocuvat lahko) nema to zmysel :( on sa nezmeni akokolvek sa budes snazit, ci prosit ho..