Lubim ho ale on nie je zodpovedny, je nespolahlivy

Príspevok v téme: Lubim ho ale on nie je zodpovedny, je nespolahlivy
smutnalienka

som s nim uz vyse pol roka a 2krat som ho za ten cas potrebovala a nebol pri mne ani teraz na posledy ked som bola u gyn. a zistil ze mam ranku ktora je sposobena jeho neopatrnostou. Nevolal.nepisal., ziadna vacsia starostlivost, vadia mi na nom veci typu: slubi-neslpni aj ked moze, odvola stretko na rychlo ci uz pre rodinne zalezitosti alebo pracu (pracu mu tolerujem) nevidame sa velmi casto tak 2krat za tyzden a aj to na 1,2 hodinky. Hovori ze m alubi ale nevie to prejavit. ze vraj je citovy kripel. ale to ze nestoji pri mne myslim ze nie je len o tom . je to skor ci chce ten dotyzcny byt pri mne alebo nie.

Ked na neho vybehnem v sms ohradi sa akonahle zavolam je pokorkny ako psicek , inak seka hrdinu . Uz som mu aj vycitala ze je so mnou iba pre sex(je moj prvy) a mozno pre to lebo sa boji samoty. Odmieta to ! vraj mu mam zhodit masku ale preco ja ked ja idem na 100% a on nie preco by som mala ja ist na 110? nemozemj uz verim jeho slovam i ked sa stale tesim na neho ked ho uvidim ale zranuje ma ze nie je pri mne vtedy ked to od neho najviac ocakavam. Lubim ho a aj napriek zraneniam sa ho nechem vzdat ale deptam sa psychicky pre neho , placem --on je tvrdsia povaha za to ja som citliva jemna dusa. :(( viem že takto existovat sa uz nebude dat dlho . :(co si o tom myslite mam mu dat sancu ,mam verit niekomu takemu este ?

Lulu2011

ake zranenie? to si pri sexe nevedela? ci gynekolog nahodou nieco zistil, nerozumiem, ked si este nikoho nemala je prirodzene, ze pri prvých stykoch mas nejaku ranku, ved zeny maju rozne burlivy sex a nic im nie je, tak ho zastav, povedz, ze chces, aby bol jemnejsi a ked ti vadi aky je, chod prec, najdi si nejaku romanticku dusu a bude po probleme a v prvom rade mu povedz co ako citis, lebo mne to pride, ze on ani pomaly nevie o co ti ide :) nie je medzi vami vacsi vekovy rozdiel? (necitala som celu temu)

xxxxxxxxxxxx

akurat citam co si pisala tak letmo :-D pises temu ze ON JE nespolahlivy a nezodpovedny ale TY si pristupila k nechranenemu sexu...

xxxxxxxxxxxx

baby vy ste strasne naivne, urcite si ho poznala ked si isla do vztahu a myslela si si ze koli tebe sa zmeni, ci sama sa ho pokusis zmenit. na co vlastne idete s takym chlapom do vztahu ked ocakavate uplne ine spravanie. Bud budem akceptovat toho cloveka takeho aky je alebo s nim nebudem stracat cas... neviem si pomoct ale pri precitani tvojho prispevku mam pocit ze ty si v hlave prezivas taky svoj romaticky svet akoby si unikala realite, tak ako pise jajka velmi si chlapa idealizujes. Asi to bude tvojou mladostou ze este niesi skusena aj pises ze je to tvoj prvy...je to pochopitelne, zivot ta nauci... Urcite ale neostavaj vo vztahu kde sa trapis casom to pochopis, prides na to co je pre teba najlepsie. ked pride do cesty niekto iny na neho si uz mozno ani nespomenies. si len zahladena mozno do jeho zovnojska, do vnutra urcite nie ked ti na nom vadi toko veci. Nerob zo seba chudinku takymi slovickami ze joj ja chudatko som musela na gynekologiu bo mi natrhol bohvie co... a ze tam s tebou nebol ...urcite si neprizivala velku bolest. vela chlapov nejde ani na porod svojej manzelky /a tiez za to "mozu"/ a myslim si ze taka bolest ktoru si tou rankou prezivala urcite bola v tomto pripade na zahodenie. este si take dietatko - chudatko...

Maoam

smutnalienka: nepisala si tu uz ty nahodou skor, ale pod inym nickom? myslim, ze to budes ty, tak len napisem, ze sa to vyvija tak, ako sme ti vtedy povedali :-(((

smutnalienka

a dnes zasa zrusil spolocny vecer .... cele dva dni bolo uzasne a dnes toto :( a chcel bymi to vynhradit asi 10min.stretnutim ... bla bla ... asi nanho nepojdem .

smutnalienka

prvykrat prstami ...neskor naozaj aj vnikal udom,aby bolo jasne a vzdy nechraneny styk ,. ano slova su slova aj som mu povedala ze neviem ci im mozem verit. uvidime

ceruzka231

hm, neviem chapem ta spravne? len prstami znamena, ze ste spolu netoto akoze normalne milovanie bolo ci nebolo? mam v tom nejasno :) ak nebolo, tak prstami - no ved coze by na teba preniesol,hm? si myslim, ze z jeho ako vravis pestrej minulosti nic..no a take reci, ze je tu, aby ti plnil sny - reci su reci a skutky? sluby sa pocuvaju velmi dobre, dokonca daju cloveku nadej..ale skutky - to je to co robi vztah vztahom - okrem ineho samozrejme

smutnalienka

vies ceruzka231 chcela som aby bol moj prvy styk pekny a vobec to nebolo take ako som to chcela, prisla som o to prstami cize samotny akt atmosfera a prostredie,a nesnazil sa ani o napravu trebars druhykrat nieco pekne pripravit i ked sam tvrdil ze tu je na to aby mi plnil sny ale naopak niči mi ich, a ja som bola kedysi zasadovy clovek a sex som naozaj chcela mat po svadbe a ked uz pred nou tak so snubencom , a je mi to teraz luto ze to takto dopadlo. Hmm jeho minlost vraj povystrajal vela a obluboval aj tvrdsie praktiky a hlavne ta psoledna bola taka ktora to chcela a popri nom spala aj s inymi .. a ochranu nepouzivali cize som nahrata :D boze ironia)) tak preto s nim chcem zostat do kym nebudem vediet co mi je ak mi je nieco patricne sa mi za tu bude spovedat. som mlada a on predsa je starsi ,vkladala som donho viac vierohodnosti , predsa medzi nami je 9rocny rozdiel, a starsi chlapi mmmm na rovinu je to ovela ine ako so seberovnym-

ceruzka231

ja viem smutnalienka, odputat sa je velmi velmi tazke.. mne samej to trvalo az prilis dlho - skutocne stastna som s nim bola zhruba prvy rok (ostatne dva som si uvedomovala, ze je to zle a snazila sa odputat..) verim, ze sa to podari aj tebe.. iked tusim, ze stale v tebe drieme akasi iskierka nadeje, ze co ak predsa.. je vsak zbytocna.. ale to ti nemusim vraviet, sama si vsetko uvedomujes - to je fajn - povazuj to za prvy krok v procese odputania :) je super, ze skolou zmenis prostredie - to ti velmi pomoze! a vobec sa neobvinuj, ze si sa donho zalubila - ved predsa laska je uz taka..
A neboj, hadam nemal az taku pestru minulost, ze by na tebe nieco velmi zle preniesol.. mozno mas len nejaku "obycajne zensku zalezitost".. hlavu hore, bude dobre :)