som s nim uz vyse pol roka a 2krat som ho za ten cas potrebovala a nebol pri mne ani teraz na posledy ked som bola u gyn. a zistil ze mam ranku ktora je sposobena jeho neopatrnostou. Nevolal.nepisal., ziadna vacsia starostlivost, vadia mi na nom veci typu: slubi-neslpni aj ked moze, odvola stretko na rychlo ci uz pre rodinne zalezitosti alebo pracu (pracu mu tolerujem) nevidame sa velmi casto tak 2krat za tyzden a aj to na 1,2 hodinky. Hovori ze m alubi ale nevie to prejavit. ze vraj je citovy kripel. ale to ze nestoji pri mne myslim ze nie je len o tom . je to skor ci chce ten dotyzcny byt pri mne alebo nie.
Ked na neho vybehnem v sms ohradi sa akonahle zavolam je pokorkny ako psicek , inak seka hrdinu . Uz som mu aj vycitala ze je so mnou iba pre sex(je moj prvy) a mozno pre to lebo sa boji samoty. Odmieta to ! vraj mu mam zhodit masku ale preco ja ked ja idem na 100% a on nie preco by som mala ja ist na 110? nemozemj uz verim jeho slovam i ked sa stale tesim na neho ked ho uvidim ale zranuje ma ze nie je pri mne vtedy ked to od neho najviac ocakavam. Lubim ho a aj napriek zraneniam sa ho nechem vzdat ale deptam sa psychicky pre neho , placem --on je tvrdsia povaha za to ja som citliva jemna dusa. :(( viem že takto existovat sa uz nebude dat dlho . :(co si o tom myslite mam mu dat sancu ,mam verit niekomu takemu este ?