Aký som

Príspevok v téme: Aký som
blackbirt

Mám už pred tridsiatkou a stále nedokážem sexovať, ľudia čo ma poznajú mi vravia že som mohol mať veľa dievčat no ja nemôžem. Ak by som chcel mať dieťa tak samozrejme že áno, aj v manželstve určite. No ak chcodím s babou tak ma nechá lebo nemá sex. Cítim sa hrozne ak mi tam ide s ústami, človeka ktorého milujem si veľmi vážim, nemusí sa pri mne hneď vyzliekať. Príde mi to že sa ponižujú, aj keď mi povie že to potrebuje. Lenže takto ma každá stále nechá, neviem z toho von.

nefinka

"možno to je smiešne, no keď by mi s tým prišla manželka po niekoľkých rokoch tak by som bol schopný od nej odísť, aj od detí." - tak toto podľa mňa určite normálne nie je

lulu22

no Laurina, tak to sme dve :D ako ja to taaak rada robím priateľovi, má ho taký chutný :D ale dosť nechutností.
počuj, blackbirt, to aj keby si mal úplne najsamúžasnejšiu ženu, ktorú by si miloval a ona by ti to chcela robiť, tak by si ju kvôli tomu nechal? nie je to trošku smiešne? ako písal/a wreck, ani nevieš o čo prichádzať, o akú slasť :)

blackbirt

nefinka

možno to je smiešne, no keď by mi s tým prišla manželka po niekoľkých rokoch tak by som bol schopný od nej odísť, aj od detí. To by už smiešne nebolo

wreck

"ústa sú podla mňa na príjem stravy, dorozumievanie a dýchanie"

toto je pre vztah velmi nespravny a nebezpecny predpoklad, ktoreho by si sa vo vlastnom zaujme mal cim skor vzdat.

v parovom spoluziti maju usta nenahraditelnu a nezastupitelnu ulohu. ak uz sa nechces nechat kurit (a predpokladam teda, ze aj ju pripravis o jednu z najkrajsich veci, ktore by si jej mohol davat - lizanie), tak si predovsetkym neviem vobec predstavit ako inak chces dat partnerke pusu ak nie ustami. len ustami totiz dokazes dostat neznosti voci partnerke na inu uroven. na taku, kde len samotne ruky uz rozhodne nestacia. navyse sa sam pripravujes o nenahraditelne zmyslove zazitky, pretoze okrem toho, ze dievca a) vyzera a b) vzdycha, tak aj c) vonia a d) chuti. :-)

a neodpustim si: ak uz teda vymenovavas na co vsetko su usta, tak dychanie ustami je nefyziologicke. dychat mas nosom. :-)

Maoam

no baby, fuj, hanbite sa! :-DD

takto verejne tu pisat o tom ako to robite

:-DD

blacbirt: ludia su rozni, dolezite je, aby si nasiel k sebe taku partnerku, ktora vyhovuje tvojim potrebam, s takou mozes byt velmi stastny

ja ta nepovazujem za normalneho, ludia su tak roznorodi a ked ti to tak vyhovuje, tak si hladaj podobnu k sebe

ladida

blackbirt ja som si ista,ze je mozne si najst zenu,ktora bude mat na vec rovnaky pohlad ako ty.ak je to bezna baba,ktora ma potrebu sexu,asi s tebou stastna nebude.skusal si si dat niekde inzerat,ze chces babu na vztah bez sexu?viem,ze to nieje idealna cesta zoznamenia,ale tak poznam ludi,co si takto nasli partnera.