kriza stredneho veku vs laska:D

Príspevok v téme: kriza stredneho veku vs laska:D
"ladida'

ahoj,zaujimal by ma vas nazor.mam o 17r starsieho brata,je stastne zenaty,ma velkeho syna..no a pred 7 rokmi som zistila,ze sa tajne stretava s dievcinou mojho veku,trvalo to asi aj 2 roky,nasledne po tlaku z manzelkinej strany ten vztah ukoncil.co ma ale zarazilo je,ze on je snou za tie roky stale v kontakte:-O manzelka o tom jasne nevie,on mne tvrdi,ze v tom nic sexualne nie je,ale aj tak...sme si dost blizky a viem,ze ta milenka ho vzdy vo vsetkom iba sklamala.dnes ma to prvykrat napadlo-myslite si,ze ju miluje?so svagrinou sme ako sestry,ja sa tvarim ako hlucha a slepa,do ich vztahu mi nic,ale priznam sa,ze ma to trapi kvoli obom.

ladida

:DD inak ja som neprudivy typ,chodim si vybijat zlost do posilovne:) ale viem,ake my zeny sme co sa tohto tyka..neprijemne poznamky,podrazdene pohlady:))

ladida

ty doubledog,ale napr aj ja som hotova cica...pokym uvidim manzela:DDD najdem zo 5 kusov spodarov na zemi a uz je zo mna frankestein:)

doubledog

ladida, to si trafila presne :)
ja len dodam, ze prave to prudenie manzeliek muzov vyhana z domu.
kto uz by len chcel sexovat s ufrflanou zenskou?

ladida

ma ju rad,aj syna...podla mna ma krizu stredneho veku,neunasa uspech a peniaze a nic mu nie je svate:)a to ma hneva.je to zlozite a asi sa tym nema cenu zatazovat.ale rezonuje mi v usiach "milenka vzdy lepsie sexuje"tak zvysim frekvenciu pre istotu doma:DDDDD a inak ja si myslim,ze krasa milenky spociva v tom,ze je "zakazana"a nie su s nou bezne denne starosti..proti tomu my manzelky tazko zabojujeme,mame tendencie prudit:)

Laurina22

Lenze sama pises ze ona na neho tlacila.A ako to dopadlo?

Je s nou nasilu a aj tak sa ukludnit chodi za milenkou

Co place?

Nech si riesi situaciu

ladida

Laurina-no mohol,tomu clovek asi velmi nezabrani,ale ma zenu,ktora o tychto psich kuskoch co vyvadza vie a mne chodi vyplakavat:/ no a o tejto (zhodou okolnosti laure:)keby vedela,tak sa asi zbali a odide.a ja som bohuzial v strede toho pruseru a uz sa bojim so svagrinou aj stretnut:)

doubledog

mozno je to tak, ze sa s nou stretava, kedze ju ma zjavne rad. nemusi ju hned osudovo milovat. mozno je trpitelsky typ, ked pises, ze ho ta mlada vzdy sklame.