kriza stredneho veku vs laska:D

Príspevok v téme: kriza stredneho veku vs laska:D
"ladida'

ahoj,zaujimal by ma vas nazor.mam o 17r starsieho brata,je stastne zenaty,ma velkeho syna..no a pred 7 rokmi som zistila,ze sa tajne stretava s dievcinou mojho veku,trvalo to asi aj 2 roky,nasledne po tlaku z manzelkinej strany ten vztah ukoncil.co ma ale zarazilo je,ze on je snou za tie roky stale v kontakte:-O manzelka o tom jasne nevie,on mne tvrdi,ze v tom nic sexualne nie je,ale aj tak...sme si dost blizky a viem,ze ta milenka ho vzdy vo vsetkom iba sklamala.dnes ma to prvykrat napadlo-myslite si,ze ju miluje?so svagrinou sme ako sestry,ja sa tvarim ako hlucha a slepa,do ich vztahu mi nic,ale priznam sa,ze ma to trapi kvoli obom.

ladida

ja som to vedela!stary cap.tak dufam,ze mojmu muzovi sa kriza stredneho veku vyhne.tiez mi prislo divne,ze by niekoho len tak praskal dva roky a nasledne si smskoval ako pubertak v jeho veku.svet sa zblaznil.

lentilkaaa

no mne pride dost divne aby sa muz stretaval s byvalou milenkou ak by k nej uz nic necitil...ci uz sexualne alb lasku....rozhodne ak by to bol vtedy len sex tak s nou nie je po takej dobe v kontakte....teda to je moj nazor

ladida

tak samozrejme,ze to bolo prve,co som urobila-opytala sa brata.odpovedou bolo prevracanie oci.kedze uz mam dovolenku a mam cas zbytocne anlyzovat a nastastie malo vlastnych problemov,tak som sa opytala na nazory nezainteresovanych. macca by ako pravidlo cislo jedna mala dat-nevies a nechce poradit?-tak nepicuj.:)kafik odpovede tohto typu neviem vystat.ako male dieta.