ahoj,zaujimal by ma vas nazor.mam o 17r starsieho brata,je stastne zenaty,ma velkeho syna..no a pred 7 rokmi som zistila,ze sa tajne stretava s dievcinou mojho veku,trvalo to asi aj 2 roky,nasledne po tlaku z manzelkinej strany ten vztah ukoncil.co ma ale zarazilo je,ze on je snou za tie roky stale v kontakte:-O manzelka o tom jasne nevie,on mne tvrdi,ze v tom nic sexualne nie je,ale aj tak...sme si dost blizky a viem,ze ta milenka ho vzdy vo vsetkom iba sklamala.dnes ma to prvykrat napadlo-myslite si,ze ju miluje?so svagrinou sme ako sestry,ja sa tvarim ako hlucha a slepa,do ich vztahu mi nic,ale priznam sa,ze ma to trapi kvoli obom.
kriza stredneho veku vs laska:D
dobre :) tak aby som bola k veci: nemiluje ju. Som strašne rada, že som ti pomohla :)
ja som to vedela!stary cap.tak dufam,ze mojmu muzovi sa kriza stredneho veku vyhne.tiez mi prislo divne,ze by niekoho len tak praskal dva roky a nasledne si smskoval ako pubertak v jeho veku.svet sa zblaznil.
no milenka vie lepšie súložiť a je to vyriešené- žiadna veda....
no mne pride dost divne aby sa muz stretaval s byvalou milenkou ak by k nej uz nic necitil...ci uz sexualne alb lasku....rozhodne ak by to bol vtedy len sex tak s nou nie je po takej dobe v kontakte....teda to je moj nazor
tak samozrejme,ze to bolo prve,co som urobila-opytala sa brata.odpovedou bolo prevracanie oci.kedze uz mam dovolenku a mam cas zbytocne anlyzovat a nastastie malo vlastnych problemov,tak som sa opytala na nazory nezainteresovanych. macca by ako pravidlo cislo jedna mala dat-nevies a nechce poradit?-tak nepicuj.:)kafik odpovede tohto typu neviem vystat.ako male dieta.
spýtaj sa brata. Lebo som sa pýtala srniek a tie odpove´d na tvoju otázku vôbec netušia.