asi hodinu dozadu som vykladala na skrinu stare veci a spadol mi z krabice na hlavu digitalny tlakomer( celkom dost tazky) trafil ma medzi celo a spanok mam tam uz dost velku hrcu, mam ist s tym k lekarovi? neviem ako zavazne su urazy hlavy kedy ist kedy neist a nerada by som ho obtazovala ak je to len moj strach ze mi nieco je, nemate niekto skusenost alebo neviete pordadit? dakujem krasne
Hrca medzi celom a spankom
oficialne mam diagnostikovanu panicku poruchu ako nasledok prekonanych zivotnych situacii, inak hlava uz neboli ako som sa vyspala len zaludok trochu
skor ocd
tiez si myslim,ze psyciatria je najlepsi napad..asi mas hypochondricke stavy
ďakujem ešte raz
urcite chod na psychiatriu. tam ti s tym pomozu. nemozes sa predsa takto obmedzovat stale
nič sa neboj,buď počkáš do rána a ak Ťa v noci nebude príšerne bolieť hlava, tak je to ok...
alebo orálnym sexom a ak sa bude dobre prehĺtať, tak je to tiež ok...
neberiem to v zlom, mne to uz vela ludi povedalo ze som tak ustrachana ze som zrela na psychiatra... ono to vzniklo v 2004 ked mi zomrel otec a v 2007 ked mi diagnostikovali rakovinu lymfatickych uzlin.. dovtedy vsetko okje a rok na to ako som sa vyliecila som sa takto zacala o seba a blizkych bat:( teraz sa bojim aj toho ked mam hrcu na hlave.. a pokym ma sto krat niekto neubezpeci ze mi fakt nic nieje tak sa budem bat.. ach jaaaj
navstiv radsej psychiatra. a to ti hovorim normalne, nie v zlom
ja si niekde v hlave uvedomujem ze sa nic take nestalo, len som strasny strachoprd, a hned ked som si hodila do googlu mi naslo subturalny hematom a podobne veci a dostala som strach aj ked si myslim ze na to by bol treba silnejsi uder, isla som predsa len ku lekarovi ten ma poslal na chirurgiu kde bohuzial strajkuju a nikto tam nebol... takze mam smolu.. stale ma ta hrca boli:( a od strachu aj zaludok,
a este ked som si pozrela priznaky hemtaomu tak tam boloze jedna zrenicka je vacsia ako druha a to mam.. ale vraj kazdy clovek ma polku tela vacsiu ako druhu tak mozno je to tym ja fakt neviem som vystrasena
a coho sa bojis?ved sa nic take nestalo...