Hrca medzi celom a spankom

Príspevok v téme: Hrca medzi celom a spankom
Ja_ja23

asi hodinu dozadu som vykladala na skrinu stare veci a spadol mi z krabice na hlavu digitalny tlakomer( celkom dost tazky) trafil ma medzi celo a spanok mam tam uz dost velku hrcu, mam ist s tym k lekarovi? neviem ako zavazne su urazy hlavy kedy ist kedy neist a nerada by som ho obtazovala ak je to len moj strach ze mi nieco je, nemate niekto skusenost alebo neviete pordadit? dakujem krasne

jankaaaaaaaaa

preboha nestresuj sa tak. to ze ti spadne nieco nahlavu nezamnea hned ze umieras pomaly. trosku sa tes zo zivota a nezaoberaj sa takymi malickostami. radsej sa nad tym zasmej ze aka si "sikovna" a nie hned tu hladaj tragicke scenare z hrcky na hlave

Ja-ja23

cele si to pamatam prtoze som este stala na stolicke a tak to vykladala iba mam to teraz boli ale na zvracanie mi nieje aj ked ma zaludok boli ale asi to od strachu a nervozity, lebo sa som taky bojko :( dakujem krasne za radu

Hlavička

neboj, hlava vela vydrzi. horsie by bolo, keby si spadla smerom dozadu - na zadnu cast hlavy. toto asi nebolo nebezpecne.

jankaaaaaaaaa

nemusis . pokial si nestratila vedomie, netocila sa ti hlava, nemas pocit na zvracanie ci odpadnutie a pokial si to pamatas. vobec nikam nemusis chodit