asi hodinu dozadu som vykladala na skrinu stare veci a spadol mi z krabice na hlavu digitalny tlakomer( celkom dost tazky) trafil ma medzi celo a spanok mam tam uz dost velku hrcu, mam ist s tym k lekarovi? neviem ako zavazne su urazy hlavy kedy ist kedy neist a nerada by som ho obtazovala ak je to len moj strach ze mi nieco je, nemate niekto skusenost alebo neviete pordadit? dakujem krasne
Hrca medzi celom a spankom
preboha nestresuj sa tak. to ze ti spadne nieco nahlavu nezamnea hned ze umieras pomaly. trosku sa tes zo zivota a nezaoberaj sa takymi malickostami. radsej sa nad tym zasmej ze aka si "sikovna" a nie hned tu hladaj tragicke scenare z hrcky na hlave
cele si to pamatam prtoze som este stala na stolicke a tak to vykladala iba mam to teraz boli ale na zvracanie mi nieje aj ked ma zaludok boli ale asi to od strachu a nervozity, lebo sa som taky bojko :( dakujem krasne za radu
neboj, hlava vela vydrzi. horsie by bolo, keby si spadla smerom dozadu - na zadnu cast hlavy. toto asi nebolo nebezpecne.
nemusis . pokial si nestratila vedomie, netocila sa ti hlava, nemas pocit na zvracanie ci odpadnutie a pokial si to pamatas. vobec nikam nemusis chodit