Plasticka operacia nosa - Dr.Mestak a Dr.Cerven

Príspevok v téme: Plasticka operacia nosa - Dr.Mestak a Dr.Cerven
nosana

Hladam ludi, ktori maju skusenost s operaciou nosa u niektoreho z tychto dvoch lekarov. Chystam sa na svoju druhu operaciu nosa a potrebujem sa rozhodnut, ku ktoremu z nich ist....tentokrat to nechcem nechat na nahodny vyber. Zaujima ma tiez, ako tito lekari pristupuju k pacientovi, ked ziada opravu (aj ked, samozrejme, dufam, ze ju potrebovat nebudem).

Ahojte

Zdravim,ja som mala operaciu nosa ked som mala 12 r. na Sr.Tak mi to zle urobili ze som dychala len 10 percent nosom urobili mi hrbol na nose.Pred troma rokmi som zacinala byt viac chora a preto museli ist krcne mandle von.Zijem dlhe roky vo Svajciarsku tu som si nasla sukromneho doktora na moje mandle.Vedel o mojom strachu z op nosa a koniec som sa odhodlala nech ma da do poriadku.Moj nos bol v takom zlom stave ze bola potrebna aj plastika.som 7 den po op ziadne problemy zakrok bol velky tazky specialnu sadru som mala len 5 dni a 2 noci na klinike.Tymto klinike.Tymto chcem povedat op nosa sa nema robit do veku 18 rokov a hlavne zvolte dobreho lekara.drzim palce tym co to maji pred sebou

Asdfka

eskimacka

Neboj sa, nie to nic strasne, akokeby si mala upchaty nos. Dva dni v pohode vydrzis :)
A ja som sa strasne bala ze sa zadusim lebo ma niekto nastrasil, ze sa clovek moze zadusit.

eskimacka

velmi sa bojim dychania cez usta, este nikdy som nedychala cez usta, prepada ma pocit klaustrofobie, prosim vas, mali ste podobne pocity, ako ste ich riesili?

Lucia7777

Ja som bola u Doležala v BA a spokojna nie som, nos mam spredu velmi uzky hlavne na kosti, nepači sa mi to aj nosne dierky mam jednu vyššie a jednu nižšie.
Neviem čo mam robiť a či sa to da vôbec ešte opraviť do normalnejšieho tvaru. Aj ja si hladam ineho chirurga na reoepráciu, tak ak mate niekto dobre skusenosti odpište kto vam pomohol. Bojim sa isť k hocikomu

Lulu2011

nosana - ak sa smiem opýtat co chces, co neviem Mestak urobit? to by ma zaujimalo, myslis ako napravu prepazky, nosove polypy popri operacii?

nosana

ahojte,
uz som po konzultacii u doc. mestaka, zial, to, co chcem ja spravit s nosom, on nerobi. takze hladam dalej...:)

ak sa tu najde niekto, kto bol na nose u dr. cervena alebo u dr. dolezala (toho v bratislave, nie v prahe), prosiiiiiiiim, poslite mi foto :) dakujem.
moj mail: nosana@pobox.sk

Julia_

TPCH mohol sa ma aspoň opýtať či aj vyrovnať. Ukazala som mu obrazok aku mam predstavu to sa robi pri takýchto operáciach a ta dievčina nos nemala doprava.

tpch

Julia, samozrejme ze chirurgovi musis povedat vsetko. Ako by sa ti pacilo, keby ti urobil naviac nieco, na com ste sa nedohodli a ty by si bola proti tomu? To by si tu asi tiez vypisovala, ze?

Julia_

Napr. ja som chirurgovi nepovedala že chcem nos aj vyrovnať spredu, verila som mu že mi spravi aj to ved ne je blby a vidi to. No skoro ma drblo ked mi povedal po operácii, že ved ste mi nepovedala že chcete nos aj vyrovnať. Tak som rok prežila v plači pretože po odstraneni hrbola sa mi ta krivosť ešte viacej zvyraznila.
To snad nie je pravda, že niektorí chirurgovia maju IQ zaostalosť. Nech takito radšej operácie ani nerobia lebo pacientovi spôsobuju ešte viacej smutku ako s nosom neoperovanym