Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plasticka operacia nosa - Dr.Mestak a Dr.Cerven

Príspevok v téme: Plasticka operacia nosa - Dr.Mestak a Dr.Cerven
nosana

Hladam ludi, ktori maju skusenost s operaciou nosa u niektoreho z tychto dvoch lekarov. Chystam sa na svoju druhu operaciu nosa a potrebujem sa rozhodnut, ku ktoremu z nich ist....tentokrat to nechcem nechat na nahodny vyber. Zaujima ma tiez, ako tito lekari pristupuju k pacientovi, ked ziada opravu (aj ked, samozrejme, dufam, ze ju potrebovat nebudem).

YinYue

Tak ako zienky, uz ste mali konsultacie? ja sa dostanem na konsultaciu k Dr.Cervenovi az v maji. ale skusim dovtedy ist este k niekomu inemu, to neustale cakanie ma uz nejako nebavi! :D

Julia_
ano idem na prvu operaciu. moj nos je celkovo velky, nesedi proporcne k tvari. zda sa mi, ze mam moc nizko septum... tiez by som chcela mensie dierky a zrovnat hrbolcek. [asi 1-2mm] :[ chcela by som aby celkovo nebol taky vyrazny.

nosana
termin som unho vtedy sice dostala ale zrusila som ho par dni na to. brozurky boli proste s fotkami jeho prac, to iste, co ma zavesene aj na internete. a mala som unho za kompletku platit tusim okolo 2200 eur. :o

nosana

yinyue,
takze si sa s dr. mestakom nakoniec predsa len dohodla na operacii? ked pises, ze si ides zrusit termin...ake brozurky Ti to ukazoval? a ak sa mozem opytat, kolko si mala unho platit?
ja mam dohodnutu konzultaciu u oboch lekarov, takze budem moct porovnat.

Julia_

Telesty
praveže od toho by mal byť chirurg aby rozne odchylky na nose videl a podla toho to upravil. Ale je to v skutočnosti tak, že čo nepovieme to nespravia, trebars aj nesumernosť po bokoch ak nato neupozornime tak to nechaju tak či už ide o reoperáciu alebo o prvu operáciu.
Takže si dobre poobzerajte nos kym idete na operáciu/reoepráciu aby ste potom neboli sklamany že ste chirurgovi verili a dufali že si všimne aj to čo mu nepoviete - omyl
YinYue
ty chceš isť na prvu operáciu? A čo maš s nosom? Teda čo by si chcela zmeniť?

telesty

ja som bola operovana u dr cervena,vymyslela som si operaciu skoro zo dna na den, presvedcil ma, ze on je ten spravny tym, ze mi rovno sam povedal co chcem zmenit. mala som bobulu a maly hrb, celkove mam uzky nos a ta bobula vyzerala ako zobak, som spokojna, ale keby som sa mohla rozhodnut este raz, spytala a vyhladala by som o operacii a strukture nosa vela informacii, pretoze ako si na svoj nos zvyknuta, tak ty si nedokazez zrazu uvedomit ze tam mozes mat drobne odchylky, a ked ti ho obreze, ty to budes vidiet inac, ako napr, preco je nie rovnaky na oboch stranach, potom ti mozu ostat vrasky na nose po ohoblovani hrbu atd ja mam z jednej strany nos kratsi pretoze nemam rovnako dlhe tie hlavne chrupavky. ked tam bola previsajuca bobula, tak som nemala ani paru ye nie su rovnake...ak si detailistka, tak sa na vsetko informuj aby si nelutovala, ze je vela odstranene...

YinYue

nazdar
ja som bola len na konsultacii u dr.Mestaka..vybrala som si ho ,pretoze posobil milo v rozhovoroch a mal peknu galeriu. cakala som na konsultaciu skoro 5 mesiacov! takze som k nemu sla celkom natesena. ale po osobnom stretnuti mala som z neho zly pocit..
najprv ma oddrbal ,ze co tam chcem, ze operaciu nepotrebujem a presviedcal ma, ze som pekna a ze mam dobry nos. opytal sa ma, ci som padla na hlavu alebo nieco v tom zmysle.. mala som pocit,ze ma vobec ani nepocuval, len mi v kuse ukazoval tie svoje brozurky a rozpraval ake su jeho vysledky uzasne.
sice ta bola konsultacia zadarmo, predsa len cesta do prahy v mojom pripade uplne zbytocna takisto aj to dlhe cakanie....takze som si unho zrusila termin. reputaciu nech ma akukolvek, nedam sa operovat niekomu, kto so mnou jednal akoby si robil srandu.
coskoro mam v plane zajst za dr.Cervenom, snad ten bude \"\"normalnejsi\"\" XD

Majka878

Vravi sa že, keď vtačka lapaju, pekne mu spievaju. A takto je to aj v plastickej chirurgii. Chirurg najpr mily, slušny... sa vtedy ak ide o prblem zmeni na klamara, ktorý aj ked v tom lepšom prípade spravi reoperáciu, tak s neochotnym a arogantnym spravanim.
Jasne najde sa aj niekto normalny, ale to musiš hladať ako ihlu v kope sena a nikdy dopredu nevieš ako sa bude potom chovať a či ti potom aspon na mail odpovie ak chceš riešiť problem.

Mimozaa

ahoj, ja som sice nebola operovana ani u jedneho, ale mozno ti pomoze moja rada :) ja som tuto radu dostala takisto pred operaciou a je super, ze som sa jej drzala. poradili mi uzivat pred a po operacii Wobenzym, ktory obsahuje nejake enzymy na lepsie hojenie a zmiernenie opuchu a pod. Vsetok sa mi pekne a rychlo zahojilo a s vysledkom som nadmieru spokojna :)