Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianocne darceky

Príspevok v téme: Vianocne darceky
system

SORRY za duplikat v nespravnej kategorii!
-------------------
tak sa pochvalte aky ste stedry, co ste kupili pre svojich blizkych ? dajte nejaku inspiraciu tym, ktori si nechavaju nakupi na poslednu chvilu a nevedia co by ich blizkych potesilo :)

----

alebo sa pochvalte ci ste uz nasli schovane darceky :D pripadne co by ste chceli najst pod vianocnym stromcekom :)

bonoslae

Ja dostanem (teda dúfam:D) klarstein mixer, kedže si často robím smoothie a už to chce niečo kvalitnejšie, ako mám teraz

frollli

Ja svojmu drahému vždy vymyslím nejaký originálny darček na stránke www.najdarcek.sk Podľa stránok sú tam fajn nápady/inšpirácie a ešte aj ušetrím :P :)

Silviaa1

najlepsie su knihy a doma vyrobene darceky-napr poskaldajte do pekneho balenia veci kt ma dana osoba rada, gazdinkam urobte stylove domace nadoby na odkladanie potravin-na google je dost inspiracie
vzdelavac.sk

laura222563

Ja nakupujem vyhradne prakticke darceky, ktore maju vyuzitie-tie nemozu sklamat. Ci uz knihy, oblecenie, zlavove vouchery atd atd :) Tentokrat sa asi necham inspirovat tymito shopmi -odkaz odstránený-

anamarie

Luulii - ja som si objednala tri Steelovky. Velmi rada citam. Do Vianoc je postovne zadarmo, tak som to vyuzila:) Inak nie je nic take, po com by som tuzila (okrem dietatka). Manzela mam doma, lebo ma dovolenku, idem piect kremes... Akurat nasi chybaju. Zijem v USA.

lulu22

Slobodná, tak mňa osobne by tiež viac potešil nejaký výlet, či poukážka na masáž, lístok do divadla a pod.
Tento rok sme si už v októbri kúpili vianočný darček, novú kuchyňu na mieru :D takže to bolo dosť peňazí vyhodených, pod stromček nikto nič nechce-ako každý rok, ale aspoň nejaké drobnosti chcem zohnať, i keď nemám chuť chodiť po obchodoch..

Slobodna

Tento rok nie som moc štedrá, darčeky nekupujem, v podstate všetci už darčeky dostali aj ja :) nešlo ani tak o hmotný cieľ, skôr o to, že som sprostredkovala to, po čom túžili a ja som zas dostala pekný výlet. Oceňujem zážitky, nie hmotné veci.