Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vianocne darceky

Príspevok v téme: Vianocne darceky
system

SORRY za duplikat v nespravnej kategorii!
-------------------
tak sa pochvalte aky ste stedry, co ste kupili pre svojich blizkych ? dajte nejaku inspiraciu tym, ktori si nechavaju nakupi na poslednu chvilu a nevedia co by ich blizkych potesilo :)

----

alebo sa pochvalte ci ste uz nasli schovane darceky :D pripadne co by ste chceli najst pod vianocnym stromcekom :)

Luulii

Ja som tohto roku kupila kamaratkam kozmetiku, ta sa vzdy zide. Nasim domov som poslala tiez nejaku kozmetiku, sladkosti, psikovi nejake maskrty a priatel si najde pod stromcekom set toaletnej vody, DVD box, oblecenie, chcel taky zastrihavac vlasov, tak to, potom uz dostal skor jednu suciastku na motorku (velmi romanticke) a drobnostky mozno este, no neprehanat a plus kazdy dostane vianocnu pohladnicu :)
Ja s istotou viem, ze ma caka knizka, kozmetika a hair styler, pretoze som si to sama vybrala :) Chcela by som len jeden darcek a to byt s rodinou a hlavne objatie od mamky pri vianocnom stromceku, ale to sa mi splnit nemoze, tak aspon takto..

blondula

eccelente...to pozname,ze nikto nikomu nic nekupuje a aj tak nejaky darcek dostane :D kedze mam uz dieta,tak uz kazde vianoce budu aj o darcekoch :D toto budu prve vianoce,ktore uz bude aj trochu vnimat :D minuly rok mal len 3 mesiace...uz vidim,jak bude cupotat okolo stromceka a nebude vediet co ma ako prve zhodit :-( ... :D

LETICIA

ecelente a znova pisem, aj ked tu to nebolo spomenute, ale ludia myslia len nato co a kolko nakupia v obchode a kolko kolacov do svojho rusiska mozu nahadzat a minimalne aspon 10 druhov, lebo to niesu viaoce, vidim ten zhon co sa deje okolo mna, to mi staci, nehovorim, ze vy tu ste ako som opisala, ale je to tak. a elenete o stedrosti? skus si spomenut co su to vianoce a co sa stalo, to bola ale stedrost :-D

xy:)

nakupujem prakticke veci a kedze tento rok ma niektori ludia hooodne srali, kupila som pomenej darkov :) a darceky nevyhladavam, kedze poviem, co potrebujem :D a dufam, ze najdem pod stromom 10 parov bavlnenych ponoziek, inac to ani nebudem brat ako vianoce :)

bingham

leticia zatial som si tu nevsimol...ze by v tejto teme niekto pisal o prezierani...a ze by mal 10 druhov kolacov...a aj keby...kazdy nech robi podla seba...ale je pekne ze sa tesis na rodinu...hlavne o tom to je...

eccelente

leticia

myslim ze je hlupsot co hovoris.
mozno vianoce nie su o daroch, alesu o pohode, a stedrosti, a hojnosti,,,
tak by sa mali stoly prehybat, aby bolo dost pre kazdeho.
moja rodina si darceky tento rok nedava. sme sa dohodli, ze budeme mat vela napeceneho a tak. a to sa mi aj paci.

pohoda, rozpravky, kolace,kopa jadla, klud, rodina pokope... stromcek...
netreba dary..

LETICIA

vsade len riesite darceky a co a kolko prezeriete, vianoce niesu o darcekoch, to ma drahsie a kto kolko toho prezerie a prese..e. kazda domacnost 10 druhy kolacov, 10 druhy jedla, no naco? viete o com su vianoce? a sa skor tesim, ze ich stravim v kruhu rodiny.