ahojček, ak viete niekto niečo viac o tých čapíkoch čo sa vkladajú do vagíny a mali by "zahubiť" spermie, dajte mi vedieť či to funguje a čo to je vlastne, ďakujeeem
prezraďte mi o tých čapíkoch
...A kazdy normalny clovek vie, aj gynekologovia radia, ze sa to neodporuca pouzivat len same, ale v kombinacii s kondomom alebo prerusovakom. To by bola totalna revolucia v antikoncepcii, keby sa len vlozil cipok a chlap mohol striekat kolko len chce, nikto by nemusel uzivat hak.
Nič sa neboj, plnte ako šamrón. Len si prečítaj návod a uvidíš.
Liliada, mám taký dojem, že ženy to nechcú požívať, lebo potom to dlho z nich vyteká a musia nosiť vložku a tak.
tak to je jasne, hadam este rozum mam :) ale prerusovak staci? aj tie vytoky kt. obsahuju sperma pocas sexu, aj na ne to zabera????
...A kazdy normalny clovek vie, aj gynekologovia radia, ze sa to neodporuca pouzivat len same, ale v kombinacii s kondomom alebo prerusovakom. To by bola totalna revolucia v antikoncepcii, keby sa len vlozil cipok a chlap mohol striekat kolko len chce, nikto by nemusel uzivat hak.
Mám taký dojem, že sú dva druhy balenia. Po 6 ks a 12 ks. Skús v Google kliknúť na Pharmatex a tam to je presne a tuším aj cena. Čapíky obsahujú Nonoxyl 9, ktorý usmrcuje spermie.
a koľko kusov tam je??
Jeden čípok na jedno čísielko. Pharmatex, Patentex oval. A stojí to okolo 300 korún.
a ako dlho to funguje? nevieš ako sa to volá a čo to stojí?
Funguje to, neboj sa. Po užívaš to len vtedy, keď ideš na vec, teda 10 minút pred.