ahojček, ak viete niekto niečo viac o tých čapíkoch čo sa vkladajú do vagíny a mali by "zahubiť" spermie, dajte mi vedieť či to funguje a čo to je vlastne, ďakujeeem
prezraďte mi o tých čapíkoch
vírus, ktorý zapríčiňuje rakovinu krčka maternice.
čo je to prosím HPV? ja vážne neviem.
Ale, kto by ťa ohováral?
ockovanie proti HPV -u nas sa zatial ockuju len zeny do 25 rokov.Mali by byt ockovane este kym zacnu sexualne zit, t.j. aby sa vylucilo, ze HPV esta nemaju v sebe.CENa 3 x 5000 sk
tak samozrejme že je to skoro, ale čo vratim sa v čase teraz? neľutujem nič... bolo to z ozaj veľkej zaľubenosti dvoch mladých ludi, čo boli na to pripravení a chceli to. neľutujem to. avšak orgazmus dostávam len sama:) počuj, vysvetli mi to z tým očkovaním proti HPV???
Ahoj gretuska, neboj, neohovarame ta. Len uvazujeme. Tak ty mas 17? ked si napisala, ze studujes, myslela som, ze ti minula spon dvacina:) Mavas aspon orgazmy? Ja som so sexom zacala, ked som mala 19 a pol...Nie preto, zeby nebol s kym, bolo, viaceri ma do toho tlacili, dovodom bolo, ze som si velmi dobre premyslela, s kym to uskutocnim. Viem len to, ze clovek nic nestrati tym, ked pocka. Ked si prezijes vsetko teraz, nebude co objavovat neskor...Neviem, gretuska, ci je na tom nieco zle, ja len ze mozno priskoro. Vies, az neskor clovek pochopi, k comu ten sex vlastne sluzi a ako vplyva na partnerstvo a podobne. Ja sa na to pozeram z pohladu zeny a co je dobre pre jej zdravie. Treba sa dat aspon zaockovat proti HPV...nemyslim si, ze mladucke dievca zaziva vaginalne orgazmy, mozno sa mylim. S vekom zeny sa meni aj jej sexualne prezivanie a to velmi vyrazne:) Osobne som proti tomu, aby mlade dievca bralo hormonalnu antikoncepciu, na druhej strane ja som ju brala do 22ky a teraz som rada, mozno by som bola otehotnela. Urob, ako uznas za vhodne a hlavne si nastuduj vela veci o tomto.
kecáte o mne, keď tu nie som? je na tom niečo zlé, že sa zaujímam o takéto veci v 17?
Máš ty pravdu, teraz som pozeral 5. stranu. Vtedy, keď písala prvýkrát, dobre si pamätám, že ma dosť bolela hlava a jej nikto neradil, tak som s ňou "pustil reč" a teraz pozerám ako sa veci majú. A čo sa týka Dany, viem, že teraz sú nejaké nové druhy a názvy, ale pre nás to už zostane len tá Dana, alebo vnútromaternicové teliesko. Ale ako žena, poraď jej niečo ty,čo uznáš za vhodné a nekazí to pôžitok. Vieš čo myslím.
samko, no hej, uz po prvych vetach sa dalo vytusit, ze je to mlada deva.
Ono je to také mláďa? Tak potom, nie!