Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s alkoholom a hazardom

lost

mima - a este je zaujimave, ze som poznal XY bab (skor mladych, do 25), ktore milovali svojho chalana ale ten ichbral ako predmet v podstate (z mojho pohladu, tazko objektivne povedat).

no a nie a nie ich opustit, pritom to boli low-cost chalani, proste bezna haved, co ide v piatok do krcmy, polku vyplaty preminaju na zbytocnosti, babe nekupia ani cokoladu raz za cas len tak pre nic za nic.

no ale vyzorovo su cool a in. a charakter? no mozno dobry, lenze v spravani im chyba jedno "sapiens" v hemtom vies co myslim...

lost

tiez hlasujem za 1. vyzor 1,01. peniaze 3. charakter

;)

george303, tak ser na nich a zmen mesto, krajinu a zacni novy zivot..

neviem ako alkohol, ale gambling sa da seknut..

bingham

mima...ja len pisem ako to vo vacsine pripadov funguje...inak suhlasim to si pekne napisala ze ked sa dvaja miluju nezalezi na vyzore...aj ked sa to velmi casto nestava

bingham

goerge...myslim ze nie si ten chalan co potrebuje chlacholenie...vsetko je to na tebe...poznal som narkomana(a ten bol na tom horsie ako ty)...nikto mu neveril...ani vlastna rodina...vsetci ho odpisovali...a on sa cez to vsetko dal do poriadku...a teraz je normalny chalan...a nikto si ani nespomenie ze prezival na picu obodobie...takze je to vsetko o tebe...

mima89

bingham - tipujem, ze asi tiez nemas stastie v laske, ked takto pises...viem ze z lasky sa zit neda..ale ked sa mas o koho opriet, je ti jedno ako ten clovek vyzera, a kolko ma penazi..ak chcu a naozaj sa miluju..spolu to zvladnu...

bingham

mima...presne naopak...je dolezite ako clovek vyzera...a kolko ma penazi...az potom nasleduje niaky ten charakter...mozno sa ti to nepaci ale vacsinou to tak je....

mima89

tu vobec nejde o to ako vyzeras, alebo kolko mas penazi..ale o charakter a aky si clovek..a ak mas prbolem s tym alkoholom, a ako tvrdis ze s tym dokazes prestat, tak s tym skratka prestan..ziadna baba nechce byt s clovekom ktory je stale v liehu..to je jediny problem..ak to zvladnes sam, prestan pit..a uvidis nejaka slusna bab pride...