Ahoj ludia mam vazny problem z alkoholom a hazardom viem ze stym dokazem prestat len vsetci co ma poznaju mi neveria .. ozvite sa mi urcite neolutujete naozaj som slusny chalan za ktoreho sa nemusite hanbit ....
Problem s alkoholom a hazardom
Ja som skor na ruletu alebo klasicke automaty ... No tak tych 1000e to moze byt ...
Mam 21 a nemam ani zenu ani deti ;)
Tak napr dnes rano som sedel v herni s kamosom on hral a ja som mal pri sebe peniaze a nehodil som ani cent lebo som si povedal ze nie nechcem hrat ....
Ja sa takto udrzim byt vklude aj tyzden len potom pride den ked si uletim a za vecer prehram strasne vela ....
A tak priemerne ma to mesacne stoji urcite splatku nejakeho luxusnejsieho auta aj s naftou a telefonom atd atd proste je to dost ... Prehrat zavecer mesacnu vyplatu ? stalo sa ... Ale zasa vyhrat za doobeda tolko co iny nezarobi za 3 mesiace ?? aj to sa stalo ...
Trapi ma to preto ze mam strach pri sebe nosit viac penazi vzdy ma to vtedy tiahne takto do herni a uz ked zacnem tak tazko prestavam ...
tepeceha....suhlasim s tebou
A ked ma doma zenu s deckami, ktore si nemaju za co kupit zimne topanky, tak to vobec nie je skodlive...
jasne..
teda pokial maju oabaja nekonecny zdroj :D
poznam gemblerov co za 1 noc prehrali dve audi r8cky ;)
sice politik dokaze preminat stonasobok takeho obnosu cez noc, napr predavanim vzduchu :D (aby som nediskriminoval, tak aj inych podnikov)
tak "mozno" sa aj mylim no :D na politika nema ziadne zviera no :)
ale politik ma cheaty, on prehrava z cudzieho :D
lost......myslis?:)