Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem s alkoholom a hazardom

george303

Ja ani neviem ... pjem iba vecer a to aj hravam ... Niekedy sa zato naozaj nenavidim , ale zasa su dni ked si hovorim ze kazdy je nejaky a mne bol asi predurceny takyto zivot a vtedy mi to vyhovuje ... Mam strach stoho ze prestane zvonit telefon , ze ak stym seknem stanem sa pre ludi ktorych poznam nezaujimavy a ked si takto spetne spomeniem co vsetko som zazil tak to je s isteho pohladu super a nechcem to stratit ale z druhej stranky je to zabijanie sameho seba, otupovanie zmyslov ... Urcite by sa namna nevykaslali vsetci su ludia s ktorymi si zavolam a stretneme sa iba tak alebo niekam vybehneme ... Ale to su ludia s ktorymi som tak raz tyzdenne ...Mozno si poviete ze kaslat na takych kamaratov ale ja si uvedomujem v akej dobe zijem a nerobim si ziadne iluzie o slusnych partiach ... A s tymi babami to je skor tak ze ma odsudia skor ako ma spoznaju ,na pohlad vyzeram ok ale je ma asi casto vydiet s poharikom vruke a pri strojoch .. A tym padom ak sa namna nejaka spyta kamaratki tak ta jej hned povie ze ten nie ten je taky a taky.... A pritom ma ani nepozna ... Rovnako aj frajerky niektorych mojich kamaratov je to smiesne ale naozaj ma nenavidia :D Pretoze tie si tiez robia s svojich chalanoch iluzie aky su to slusaci a potom mi vecer zavolaju ci nevybehneme niekam tak ja poviem ok ... a potom to prebieha asi tak ze o 22:00 im zacnu vyvolavat oni nedvyhaju ja im este poviem ze vsak dvihni a on ne kasli nato potom o polnoci im hovorim ze sak uz by sme aj mohli ist domov lebo viem ze nanich niekto caka a oni zas nie tak nakonec pridu domov rano a samozrejme vzdy to skonci pritom ze ja som bol iniciator akcie a ja som ich chudacikov nechcel pustit domov :D
Ale kaslem nato ... Nikoho neobvynujem iba sam seba ja si totizto uvedomujem ze si to sposobujem sam a keby som chcel tak mozem zit uplne iny zivot ... Vlastne nepotrebujem ani pomoc ani radu ... Potrbujem to iba niekomu povedat ...

slnečnicaa

Koľko toho vypiješ denne? Si vždy opitý alebo len udržuješ hladinu? Fakt je pravda, čo sa píše v ostatnych príspevkoch, treba sa zbaliť a vypadnúť-od šenku, hier, starých kamošov. Lebo veď dám si len jeden...hodím len raz... Moc ti držím palce, si odvážny

zahorak

skoč k dr ten ti určite pomože a to nikto nemusi vediet a nelutuj sa si predca chlap čo to dokaže a zabavat sa da aj bez alkoholu vela štastia bez doktora to určite nepojde a reči od noveho roku apod hod za hlavu začni okamžite

bingham

lost...pozri...ked si najdes priatelku...tak je podstatne aby si mal peniaze na zakladne veci...ako vecera...kino...atd(myslim ze by bolo dost trapne keby si dospely chlap nechaval platit od zeny-predpokladam ze suhlasis)...a ked budes mat vazny vztah...a budete planovat rodinu...tak predpokladam ze by si nechcel byvat s rodicmi do konca zivota(alebo by si chcel mat vlastny byt...nie podnajom)...a na to vsetko ako iste vies budes potrebovat love...

a tak je teda prirodzene ze vacsina ludi sa snazi zarobit peniaze kde sa len da (uz v mladom veku) lebo urcite sam uznas ze ked budes mat 30/35...a na ucte 500 euri...asi velmi tazko sa ti bude zakladat rodina...atd(mozno niekomu nie...)

a dalej...zalezi na tebe ako chces zit zivot...niekto rad cestuje...niekto si potrpi na aute...dome...atd atd...ale jasne ked chce niekto cely zivot sediet doma...a kazdy vecer si dat jedno pivecko...(a bude to pre neho super zivot)tak ti mozno bude stacit tych 270 euri...

a k tvojej otazke ze kolko...tak samozrejme co najviac...to je uz ale na tebe ci sa budes citit schopny so 100eur..alebo 800eur...(mne osobne to nestaci...tak sa snazim zarobit viac)... :)

bingham

lost love chcem mat preto aby som sa nemusel pred zenou citit ako neschopny clovek co sa neviem postarat sam o seba...a hlavne ked mam 24...mne studentske casy skoncili v 19...takze ako pracujuci clovek ma urcite chapes