Aky je vas nazor na nu?
Chemoterapia
Nie zo vsetkych obilnin sa supky odstranuju, to tiez isto vies :-)
Ked je to take uzasne, tak preco tym ludi neliecis? V mnohych krajinach ludia chemo nedostavaju, pretoze na nu nie su peniaze, ani obilie sa tam nesupe...tak potom vobec nerozumiem tomu, preco aj tam ludia umieraju na rakovinu. V tom bude nejaky hacik, moja...
Lebo uverili lekárom, že len chemoterapia jediná ich vylieči.
Obilné šupky sa pri výrobe bielej múky odstraňujú, to odborníci ako si ty nevedia.
Aj obilninove supky vraj liecia rakovinu. Na svete sa vypestuje tolko ton obilia, tak neviem, preco stale tolko ludi zomiera?
tepeceha.....dobra pripomienka :)
Vela,, mudrych" hlav je tu co vedia liecit pazitkou atd.
-mira, ked si taka odbornicka, co tvoja kamaratka isto vedela, preco sa nezverila do ruk tebe?
www.dokumentarni.tv je film Liečba rakoviny z vnútra.Tiež sa tam hovorí proti chemoterapii.
B vitamíny v prirodzenej forme dostaneš z obalov obilných zŕn, doplníš vitamínmi v zelenine, strukovinách a semienkach. Takáto strava je protirakovinová.
Moja kamarátka sa zverila do starostlivosti lekárov pri rakovine. Po "vyliečení" po roku sa jej stav vrátil a po ďalších dávkach zomrela.
...este by som chcela dodat k tomu B-komplexu.../preto skor odporucam B-komplex/pretoze som sama na vlastne oci videla ze VELMI POMAHA...a nie len na psychiku-ale vit.sk.B su dolezite na vela veci v tele-len si treba o tom nieco precitat...
STRES v tele je aj vtedy ked mi sme kludny a spokojny-ale ked sa nieco v tele deje-AJ STRES JE V TELE...
podobne som to mala aj ja-bola som pohode a ked som bola na vysetrenie-mala som STRESS V KRVI-zacala som brat B-komplex/lebo som doplnkom neverila/a ked som po 3mesiacoch prisla ma kontrolu bolo vidno ze STRES sa zmiernil o dost vela...ale tazko niekto toto uveri ked to nezazije...
...ja by som mohla poradit aj ine DOPLNKY NA STRESS Z B-VITAMINAMI ale to by si tu mohol niekto mysliet ze som nejaka dilerka a predavam doplnky...
su to doplnky Z POSTUPNYM UVOLNOVANIM-ze sa nevyplavuju z tela hned-ale uvolnuju sa do tela postupne...
Zlý.
Chemoterapia mi zničila život. Nemôžem robiť čo by ma bavilo, nemôžem mať deti, mám trvalé následky, kopec komplikácií a chorôb. Môcť sa znovu rozhodnúť NIKDY by som nedovolila do seba naliať to svinstvo s menom chemoterapia!
tak v dobrom radim zaregistrovat,aj ja viem byt pekelne hnusna,ale na tvojom mieste by som niektore prispevky pod svojim nickom mat nechcela.