Zápal, infekcia, krvácanie - Po partnerovej nevere?

Príspevok v téme: Zápal, infekcia, krvácanie - Po partnerovej nevere?
...jana...

Priblizne pred pol rokom som zacala chodit s mojim terajsim partnerom. Po prvom pohlavnom styku som mala silny zapachajuci vytok, dost to svrbelo a palilo, preliecila som to canestenom z lekarne. V podstate za kazdym, ked sme mali spolu sex som mala taketo problemy. Asi po mesiaci som dostala velke bolesti v podbrusku a v krizoch, horucky a krvacanie. Hned som navstivila lekara, pichal mi 2 tyz. dycinone na zastavenie krvacania - nepomohlo. Jeho odpoved bola, ze to nie je prasknuta cysta, ani rakovina krcka maternice, ze ma nechce urazit, ale najradsej by mi dal spravit testy na pohlavne choroby. Povedal, ze to vyzera ako nevera bud z mojej strany alebo partnerovej. Som sa urazila tak som prestupila inemu dr. no ale ten mi povedal, ze tiez by to nevylucoval.
Ja som tu partnerovu neveru aj zistila, spaval s 2 zenami a ja som bola tretia.
Prosim je to mozne, ze ma niecim nakazil, alebo, ze ten zapal a infekcia sposobilo to, ze vlastne spaval s 3 zenami.

...jana...

Viem, ze to nemusi byt len od partnera, len co si mam asi tak mysliet, ked tieto problemy zacali prave pri nom, a este som mu prisla aj na tu neveru.
Ako nam toto mozu robit, ze je..u kade tade, a na druhej strane nam tlct kaleraby do hlavy, ze nas nadovsetko miluju. Mna ten moj prosil aby som ho nikdy nepodviedla, ze to zazil v 2 predchadzajucich vztahoch, ze vsetko na svete mi odpusti len neveru nie. A v zapati v tom si ide vrznut s inou.
Nuz ale ked sme naivne...

blondula

maruska...ja som chodievala casto na verejne zachody,takze je to asi jasne ! teraz ak uz naozaj musim ist,vzdy mam pri sebe vlhke utierky,aj antibakterialne :DDD
ale kedze ona ma priatela "trtkosa",co vtaka strka vsade kam moze,chytila to urcite od neho :-( ja by som sa na neho vysrala !!! si predstav,ze v sebe nosi aj nieco ine,vaznejsie !!!!

maruska123

blondula hej, ved o tom hovorim, ze nie vzdy musi byt na vine partner, aj ked viem ze v sucasnosti sa podvadza az moc, co je smutne

vies, ono staci, ze pojdes niekde na navstevu (kamoska, rodina) a sadnes si u nich na zachod ( ja s tym nemam problem u ludi, ktorych fakt dobre poznam) a uz mozes chytit neviem co, aj ked su to cistotni ludia, poriadkumilovni,slusni no ale aj oni mozu mat zdravotne problemy

blondula

maruska123...ja som to asi tiez niekde chytila,lebo moj vtedy posledny priatel to nemal,osobne som mu volala,aby si dal urobit test aj s priatelkou,ktora vtedy uz bola tehotna.ja som bola dlhsie bez priatela,takze som to musela chytit niekde...

blondula

...jana... ,chlamidie su len to mensie "zlo".na to som dostala nejake silne antibiotika,tusim modre boli a citila som sa po poziti ako keby sa mi zvysila horucka.ak mas priatela,tak aj on by mal navstivit lekara,aby sa preliecil.ale v tvojom pripade by som ho poslala do riti,lebo sa bude musiet liecit cely jeho harem,aby sa ti to nevratilo ! samozrejme po liecbe sa mi plet dala do poriadku a vlasy ziarili ako predtym ! neviem ako je to teraz,ale vtedy som za test platila.spytaj sa konkretne na chlamidie a samozrejme vsetky vytery,vysetrenia.chlamidie zvyknu zhorsit kazdu chorobu ktoru clovek ma,preto sa väcsinou tazko zistia...sposobuju neplodnost ak sa liecba zanedba.u mna sa to nastastie nestalo,mam rocneho synceka :D

maruska123

a chlamydie sa prenasaju aj kontaktom s infikovanymi predmetmi, napr bielizen, ale aj na plavarnach, zachody atd atd

maruska123

tak baby, ja poznam aj babu, ktora mala chlamydie a bola svojmu priatelovi verna, aj on jej, cize asi tak..a to som si na 100% ista, pretoze som s nimi oboma cely moj zivot