Zápal, infekcia, krvácanie - Po partnerovej nevere?

Príspevok v téme: Zápal, infekcia, krvácanie - Po partnerovej nevere?
...jana...

Priblizne pred pol rokom som zacala chodit s mojim terajsim partnerom. Po prvom pohlavnom styku som mala silny zapachajuci vytok, dost to svrbelo a palilo, preliecila som to canestenom z lekarne. V podstate za kazdym, ked sme mali spolu sex som mala taketo problemy. Asi po mesiaci som dostala velke bolesti v podbrusku a v krizoch, horucky a krvacanie. Hned som navstivila lekara, pichal mi 2 tyz. dycinone na zastavenie krvacania - nepomohlo. Jeho odpoved bola, ze to nie je prasknuta cysta, ani rakovina krcka maternice, ze ma nechce urazit, ale najradsej by mi dal spravit testy na pohlavne choroby. Povedal, ze to vyzera ako nevera bud z mojej strany alebo partnerovej. Som sa urazila tak som prestupila inemu dr. no ale ten mi povedal, ze tiez by to nevylucoval.
Ja som tu partnerovu neveru aj zistila, spaval s 2 zenami a ja som bola tretia.
Prosim je to mozne, ze ma niecim nakazil, alebo, ze ten zapal a infekcia sposobilo to, ze vlastne spaval s 3 zenami.

...jana...

Boze moj, nechcem robit predbezne zavery, ale asi budem na tom podobne ako ty blondula. Pises o zhorsenej pleti a vlasoch. Vlasy ma uz trapia par mesiacov, a plet sa mi zhorsila asi tak mesiac dozadu, co som ja spletou nikdy nemala problemy.Vcera som mala dokonca krvavy vytok. Ak sa ukaze, ze mam nejaku pohlavnu chorobu, tak absolutne neviem ako to budem riesit s partnerom.

jahodka123

Jasné, že je to tak! Mňa bývalý podvádzal s kvantami žien asi dva roky, čiže každú chvílku kvasinky atď. Samozrejme, slepej zalubenej mi to nedoplo. Pošli ho kade lahšie a poriadne sa prelieč !

blondula

fuuuj !!! prisam bohu,keby ja zistim,ze moj priatel chrape aj s inymi zenami,asi mu nieco urobim !!! inak,je pravdepodobne,ze ak to mas ty,maju nieco podobne aj tie ostatne !! ja ked som zistila,ze mam chlamidie,ihned som volala mojmu poslednemu priatelovi,aby si dal urobit testy.k tomu mal uz vtedy tehotnu priatelku a zevraj je vsetko v poriadku.neviem potom kde som to dostala ja.kedze mas neustale gynekologicke problemy,vytok,ktory aj zapacha a aj bolesti,je pravdepodobne,ze tie chlamidie mas ! ja som rovnake tazkosti,k tomu zhorseny stav pleti,nehojili sa mi vyrazky a aj vlasy som mala jak slamu !! je divne,ze musis svojho lekara poprosit o testy ! mne gynekologicka urobila vtedy hned vsetky stery,odber krvi bez akejkolvek diskusie a aj mi dala prednasku o platenych testoch na pohlavne choroby,ktore bohuzial nepreplacala poistovna,ale podla priznakov boli nutne.nastastie som nemala nic "vazne",len tie chlamidie !!

...jana...

Laurina22,
to mi je luto, co sa ti stalo.
Prosim mohla by si mi v skratke opisat, ze ako sa to u teba prejavovalo. Ako s tym zijes teraz, aka je liecba. Nechcem Ta urazit, ak je to pre teba nahodou citliva tema. Len mam naozaj velky strach a v hlave mi vrtaju len same cierne myslienky.
Za odpoved Ti moc pekne dakujem

...jana...

Maoam,
moc pekne dakujem, hadam vsetko dobre dopadne, aj ked tomu sama moc neverim.
Preco som si nedala spravit tie testy?
Vies lentilkaaa, doslo mi vsetko az teraz, mozno vcas, mozno neskoro.
Moja naivnost, zalaskovanost, totalna dovera v partnerovi....ze to by mi na 100 percent nespravil, no a predsa.

Maoam

urcite chod, toto nesmies zanedbat, lebo sa z toho nikdy viac nevyhrabes, ak si mala velku smolu, tak mozes mat chlamydie alebo ureaplazmy, neliecene mozu sposobit az neplodnost :-(((

chlapi su mnohi proste svine, spavaju aj s troma zenami naraz a co je hlavne, BEZ prezervativu :-((( im je to jedno, roznasaju vsetko dalej

daj potom prosim vediet, ako si dopadla a drz sa!

...jana...

Nie nebola som na testoch. Na buduci tyz. mam ist doktorovi, chce mi spravit kompletny krvny obraz a ze dalej uvidime.
Vlastne od tej doby mam stale problemy, vynechana menstruacia 2 mes., palenie pri moceni...
Rozmyslam, ze ho poziadam o tie testy.