aj vy ste uz stretli ludi ktori zivotom len tak preplavaju. nemaju nikdy starosti vzdy maju partnera ktory je ten pravy aj ked uz napr o rok to ten pravy nieje ale maju uz dalsieho praveho. a nikdy v zivote sa necitili zle. maju fajn pracu a fajn priatelov myslite si ze je to naozaj tak? alebo je to len maska? popripade ze sa uspokoja s malom? alebo ze naozaj im ten zivot dava viac?
stastny zivot
jasne ze existuje aj cisto stastny clovek :)
ale on napr neberie veci ako: "oh, potrebujem obrovsky dom pre rodinu a tak potrebujem dobre platenu pracu, oh to bude stresov"
ale skor tak ze "staci mi prakticky hociaky dom"
teda v materialnej oblasti.. a jasne ze ten druhy na to lahsie zarobi, lahsie to ziska, menej stresov do toho da...
a to iste sa da urcite aplikovat aj na nematerialne veci, niekto stoj co stoj tuzi po uspechu v praci v skole atd.. alebo chce byt stale len v centre pozornosti atd..
ved niekto zije na ostrove, kazde rano ulovi rybu a zje ju, zaspi a dalsie rano sa toto opakuje. moze to vyzerat ako stereotyp, ale nemusi to byt pravda :) (podla mojho skromneho nazoru, je to totozny stereotyp s tym co ma 99,9% ludi, bez ohladu na to ako sa dokazu oklamat ze ich zivot nie je steretyop)
limit dlzy textu prispevku :D
*y, sorryyy
Ano, lulu, je to pravdiva myslienka, ale zas urcite su aj bezstarostni ludia, alebo si myslite, ze kazdy z nas je so zivotom nespokojni? Ale prosim vas..vo vacsine pripadov je to nasa(vasa) vina...treba mat spravny postoj k zivotu, trochu stastia...tak ako su vecne nespokojni ludia, su ludia, ktori sa nestazuju a nie preto ze sa nechcu, ale nemaju preco, lebo su vysporiadani a stastni... skutocne takych poznam, nie kazdy si musi davat masku pred tvar, ako tvrdite. Kazdy sme nejaki a kazdy ma iny osud, niekto lepsi, niekto horsi...a samozrejme, netreba zavidiet, aj tak sa mozno raz prereinkarnujeme, zacneme tento kolobeh odznova a ktovie, co nas bude cakat, takze tak :P.
Pre nase stastie sa musime pricinit a tesit sa aj z malickosti, hned bude krajsi zivot...tolko k tomu...kazdemu prajem miert v srdci ;)
lulu22 krásne a výstižné!!!
ako sa hovorí: Nikdy nikomu nezáviď, lebo nevieš, či náhodou neskrýva niečo, čo by si s ním za žiadnu cenu nemenil :)
Je to cisto o postoji k zivotu... niekto vsetko vnima prilisne, iny mavne rukou a to je vacsinou ten spravny krok.
Ja tiez poznam zopar takych bezstarostnych ludi a maju sa skutocne fajn, pravde vdaka tomu, ze beru vsetko, ale ti snad skutocne VSETKO, s nadhladom a nic si z toho nerobia. Usetria si nervy, nic ich nevykolaji, ak sa nepodari A, podari sa B, nezaujimaju ich nazory inych, ani negativne narazky...a to sa vyplaca. Inac prave vdaka tomu, ze maju takito pristup, sa im podari xy veci :P. A ako vravis s tymi muzmi...prave jednu taku poznam, pre ktoru je stale ten pritomny ten pravy, aj ked ich uz fakt pekny par mala...z rozchodov si nic nerobi, hned ma ineho a je stale stastna. Jasne, ze kazdemu normalnemu cloveku sa to zda vadne, ale na pripomienky inych kasle, iba sa zasmeje...ma to v povahe a pytam sa...nie je to pre nu fajn??? Ziadne stresy, vecna spokojnost...dobre pre nu, co?:P
Nie všetko je také ako sa na prvý pohľad zdá, ty nevidíš pod povrch, to, že sa niekto nesťažuje, neznamená, že má ľahký život. Patrím k tým ľuďom, ktorý majú totálne na hovno život, už od malička, ale málokto to o mne vie. Väčšina si o mne myslí to, čo ty opisuješ, že pre mňa je svet gombička. Nie je to maska, ale ak by som si mala pripúšťať všetko zlé a trápiť sa tým, tak by som tu už dávno nebola.