aj vy ste uz stretli ludi ktori zivotom len tak preplavaju. nemaju nikdy starosti vzdy maju partnera ktory je ten pravy aj ked uz napr o rok to ten pravy nieje ale maju uz dalsieho praveho. a nikdy v zivote sa necitili zle. maju fajn pracu a fajn priatelov myslite si ze je to naozaj tak? alebo je to len maska? popripade ze sa uspokoja s malom? alebo ze naozaj im ten zivot dava viac?
stastny zivot
ja si tiez myslim ze taki bezny bezdomovec sa z nicoho netesi... to je ako : xces byt stastny ?? tresni sa kladivom po kolene a potom si daj lieky proti bolesti :)...
inaq mna taki ludia niekedy deprimuju... ja som ten typ co je aj vesely a tak ale malokedy by som o sebe prehlasil ze som stastny... a potom ked stretnem niekoho takeho tak si myslim ze moj zivot stoji za hovno :)
inaq myslite si ze taky nespokojny clovek toho v zivote dosiahne viac???
BTW je to moja tema len este som nedospel do toho stadia ze sa budem registrovat na rozne fora v praci :)
tak lepsie sa ma ten v garzonke, ma strechu nad hlavou, kuri sa tam :) sak chodte v mraze na ulici a teste sa z vonavych smeti :)
Hm, ja som stastna a milujem svoj zivot.
Podla mna je to hlavne o tom aky ma clovek pohlad.
Ja sa viem tesit (najmä) z malickosti a z veci, ktore su pre niekoho samozrejme.
Boze, ved mam co jest, mam kde byvat, mam uzasneho priatela, co viac potrebujem?
Su ludia, ktori nie su spokojni ani ked maju toto vsetko a stale chcu mat viac a viac.
Toto nechapem.
ale ak mas napad na com zarobit, tak daj vediet :P
no ale inac ved nie :) ja nemam ziadne extra hobby, cize sa cely den valam.. resp som na nete (aj v praci, ale nepozname sa, keby sa sef pytal). co by som robil hlavne v takejto zime..
ak by som mal milion(y), urcite by som sedel na nete a pisal na nejake forum, kde takmer nikoho nepoznam :) ;)
alebo pockat, preco sa tolko obhajujem? :D
a naco su ti tie love? :) ved pokial cely den presedis doma na nete, vela nepotrebujes :) (vidis, mne staci malicko :P )
lost :) mat tak tvoje problemy...podla mna nas tu osieras...a si niaky milionar...ja kazdu chvilu rozmyslam kde co najviac zarobit love...a teba trapia tieto otazky...inak si fakt neviem vysvetli ze mas tolko casu :)
Fuh, Lost...to si polozil teda otazku ;).
Ono odpoved by mala byt asi: "bezdomovec".
Ale ked sa spytam takto, ktore by ste si vybrali vy?!
Byt bezdomovcom a mat stastie na najlepsie smeti, alebo byvat v garsonke a nemat pracu?
Asi by ste si rychlo vybrali druhu moznost. Teda ja urcite... pretoze ten druhy si stale moze povedat "co ak" a ma moznost aj vyberu...pretoze nejaka praca, aj ked otrasna, stale bude a ked ma niekto zivotne problemy, berie co je.
Ale v podstate...(ta druhu moznost) ma garsnoku, ale nema pracu by rychlo tympadom mohla dospiet k prvej moznosti...nema pracu, pride o garsonku...a sme tam...takze by sa mohlo jednat o toho isteho...je bezdmovcom a ma najlepsie smeti...tym padom je to "stastie v nestasti"? ;)
Ale inac by som si vybrala druhu moznost...bezdomovcom by som byt nikdy nechcela a je mi ich neskutocne luto. Hocijake teplo domova je na nezaplatenie, ked je tvoje vlastne...a ostatne, aj ked tazko, je nejako poriesitelne, ak clovek velmi chce.
aha, zle som si to prečítala... samozrejme viac šťastia má asi ten bedomovec..
tak teda neviem, čo je "lepšie"..
podľa mňa je šťastie, že majú vôbec z čoho ešte žiť :D