Roaccutane

Príspevok v téme: Roaccutane
kreon987

Zdravím, od zajtra začnem užívať Roaccutane a v príbalovom letáku je to písané v ženských osobách a je to liek na ktorý sa týka aj hormónov. Chcel by som sa teda spýtať či sa mi telo nebude po užívaní začínať meniť na ženské alebo naopak či začnem viac zarastať. Tiež by som rád vedel či pri užívaní lieku môžem vykonávať fyzickú aktivitu, niekde som počul že by som nemal. Mimochodom mám 17 rokov a dennú dávku budem mať 30 mg tj ráno 20 mg a večer 10 mg. Za info predom ďakujem.

tpch

Ale ty stale len slubujes, ze sa uz nevratis, ale tvoj spasitelsky komplex ta vzdy bezpecne privedie sem do pre teba zaostalej dzungle sirit svoje nabozenstvo...
Ty ako osoba si mi tak sprotivil tie svoje zazraky, ze hoci predtym som nemala ziadne vyhrady voci doplnkom, dnes si predstavim tvoju osobu a uplne k nim citim odpor. Takze tymto svojim sirenim svojej pravdy si minimalne jedneho cloveka, ktory ovplyvnuje zdravie mnohych ludi, uplne odradil.

RNG

Ja si nemyslim ze sirenie informacii z lekarskych kruhov altyernativnej mediciny, ktora je sice velmi uspesna ale aj velmi potlacana medickym priemyslom je dost, an to aby bo clovek menovany Mesiasom. Moje pohnutky su len take, ze by aj Slovaci, tj moji krajania, mali dostup k tymto potlacanym informaciam, aby si mohli vybrat, co je pre nich vyhodnejsie.
Nakoniec maju na to pravo byt informovani, aspon ustava tak hovori, hoci monopoly, teda aj lekarsky, sa snazia toto zarazit.
A ty, tpch, bingham a ini im v tom pomahate, ako keby vam za to platili.Tj pomahate im podporovat potlacanie slobody vyjadrovania sa a nazorov, dokonca aj faktov,uspechov, ktore tito vzacni lekari dosiahli.

RNG

Ok posledny prispevok pre tych co tu zatvrdile tvrdia, ze acne nema s potravou nic spolocne
skinipedia.org
A to nie je moje tvrdenie, ale statistika.
A co sa tyka isotretinoinu, ten bol vymysleny na zaklade ucinnosti velkych daviek vitaminu A na acne a po vymysleni tejto umelej patentovasnej chemikalii sa vysoke davky prirodneho vitaminu A ociernili, aby sa predaval ovela skodlivejsi ale drahy patentovany produkt.
30 mg davky vitaminu A(tretinol) maju lepsie vysledky na acne, nez 30 mg isotretinoinu. A pre telo je tretinol latka, ktoru vie pouzit aj vylucit prebytok ovela lepsie nez ta umela chemikalia.
Samozrejme aj na internete su informacie ako na acne prirodnym vitaminom A potlacane a je tam plno clankov zdoraznujucich skodlivost velkych davok vitaminu A(tretinolu).
Ze ta skodlivost je mensia, ako ta ista davka isotretinoinu moze sposobit, o tom zatate mlcia.
A vitaminy podla zakona, ktory si vyslapali farmaceuti, nesmia byt menovane ako liecivo, aj ked v skutku liecia.

bingham

RNG...bola to vyprava s japonska...z yokohami...nebudem sa s tebou o tom hadat...jednoducho ten chlapec mal akne...a je to fakt...ktory sa neda zmenit...

pozri si vysledky....po liecbe...tento liek sa pouziva na tazke akne...(s prirodnymi doplnkami sa tento vysledok neda dosiahnut)...tieto lieky uziva vela ludi...a o vysledkoch ani nemusim pisat...xxx stastnych ludi co sa zbavili akne...

www.youtube.com

- mira

A keď sa po mesiaci /a v prípade ťažkých foriem po 6 mesiacoch/ prírodnej stravy pleť vyčistí a spevnie, tak sa dotyčnému za tak krátku dobu zmenil genetický kód ????
To o Japonkách, ktoré sa presťahovali do USA a zmenili stravu a dostali akné je potvrdené . Volá sa to migračné štúdie a môžeš si to sám zistiť. Nimi bolo dokázané, že akné nie je geneticky podmienené.

alexxxander

JJ mozme potvrdit ze akne nie je choroba z jedna ale dedicne ochorenie.

Kto si mysli ze akne je z cokolady alebo z masa tak je vedla. Nehovorim teraz o potravinovych alergiach a podobne.

Ale typicke akne alebo cysticke je dedicne. A pokial ho zdedis tak mozes spat aj v kokosaku, stravovat sa ciste \\\"zdravou\\\" stravou a aj tak ho budes mat.