ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Anoka1987 viem ze lanove su na creva dobre,a predstav si,ziadne prehananie sa nekona,teraz dokonca pijem kavu+ zeleny cajik.Segedin si urcite nedam,to by nem dopadlo dobre,mam chut na tu rybku,ale este neviem,nie som hladna.
Anika- ale chutí mi aj grahamový rožok s jogurtom :) tak teda to možno budem aj jesť :)
na ráno dnes som si dala trošku praženice, grahamový rožok a pol paradajky...musím ísť nakúpiť zeleninku :)
baby, keby ste mali 165cm, aku vahu/miery, by ste chceli mat? s akymi by ste boli spokojne? (typ postavy jablko)
jeeej, vsak ides na tu turu s vnuckami! :)) prepac, zabudla som :)
Helus, lanove semienka na hnacku? :)) to ludia jedia, ked potrebuju lepsie chodit na wc :). ja len dufam, ze ti to nenarobi vacsiu sarapatu ako mas :). inak ma mrzi, ze si mala taku zlu noc :(. obcas sa mi to tiez stane :(. snad uz to bude lepsie, skus papat dietnejsie suchsie jedla, ja by som jedla radsej iba suche pecivo a zeleninovy vyvar, ak mam rozbite travenie a prehana ma.
Helus, tesim sa, ze mas volny vikendik! :) dufam, ze sa ti podari aj von ist, vyzera, ze je tam krasne :) svieti slniecko :) ja idem von teraz :)
pekne sobotne ranecko vam prajem,ja som mala noc onocom,o 2.30 som zvracala,o 17 som jedla v praci Pomelo,a to mi lezalo cety cas v zaludku,vobec mi to nestravilo,tezar ma este trochu prehana,ale mam ranajky ovsennu kasu+ med+ skoricu+ lanove semienka.Mala som na nu chut,ak ked nie su taketo ranajky najlepsie,uvidime,co to so mnou spravi.Na obed mam rybku,este neviem ako ju urobim,a zeleninkovu polievku,a idem na zajtra varit SEGEDIN.bABY DRZTE SA A PEKNY VIKEND JA MAM VOLNY JUUCHU.
kiki, ale to vobec nie! :) grahamovy rozok na ranajky a grahamovy rozok na "prvy obed" je uuuuuplne v poriadku :) na ranajky si k tomu daj maslo, syr, sunku, zeleninu, cokolvek. cim bohatsie ranajky, tym lepsie :). ja napriklad som si davala grahamovy rozok na desiatu a este som si dala grahamovy rozok aj na olovrant (teda poobede!). je to len dobre, ak si das rozok aj na ranajky. nenut sa do jedla, ktore ti nevyhovuje. ak niekomu (napriklad mne) chutia mliecne ranajky, dam si ich. ak niekomu vyhovuje grahamove pecivo, nech si da to. hlavne jedz to, co ti chuti. ten rozok je vyborny napad! :)
Ahoj dana660 to co mozes jest je zalostne malo,ale predsa za pokus by to stalo,treba len nejake recepty vymysliet,opytaj sa doktora na to,on ti iste poradi.Taky mesiac to by trebalo,aby si videla,ci sa ti to lepsi.Ja neviem,tazko je tu radit,ale clovek ked je nuteny,spravi vsetko,aj taketo obmedzenia.Len nie kazdy to dokaze dodrzat,to je pravda,ved uvidis,ale za pokus to stoji.Ja mam nejake tocenie cele poobedie v bruchu,jako keby som mala mat crevnu chripku,inac su rozsirene.ALE JA chcem ist v nedelu na turu s vnuckou do lesa.Baby prajem pekny a hlavne slnecny vikend.
Anika- ja viem viem. ale keď mne ráno bohvieako nechutí jesť a hlavne to mliečne...ten jogurt do seba natlačím vôbec mi nejde akosi...rada by som si dala ten grahamovy rozok s niecim ale už ho mám o dvanástej a to by som asi mala moc sacharidou si mysli.
sloniatko : hej všimla som si, že výšku máš takú istú ako ja :))
Tak pred dvoma rokmi som schudla zo 72 na 62, potom som ochorela, jedno s druhým, musela prestať cvičiť a znova som sa rozožrala na 66 kg. To som si udržala tak pol roka a teraz vlastne som začala pred týždnom a momentalne dneska rano som mala 63 kg, ale to preto, že som fakt na sebe makala. Dve hodky v posilke tri dni po sebe a dneska to na mna prislo. Skoro som ani nevstala z postele :D