Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

kaQa

Aojte baby :)
ako dneska ? :)

kiki5599
ja si tiež davam na raňajky grah. rohlík ale aj na desiatu keď raňajky nestíham tak 2x grah. rohlíky na desiatu ale hneď ako dojdem do školy idem jesť :)

Tak baby ja dneska nedávno som vstala tak som mala hneď obed :/ raňajky nič :/ teraz len čajík čierny :)

Annika1987

hm, teraz, ked na to pozeram... ak si typ jablko, boky mas uzke... takze boky pri tvojej vyske asi 85 cm, pas 70 cm, prsia 85 cm... nejak priblizne mozno takto :D

Annika1987

ak vychadzam zo svojej vysky a sirky, tak potom pri tvojej vyske by som bola spokojna s bokmi cca 90 cm (a spokojna v tom duchu, ze maximalne spokojna!!!) pas by som pri postave jablko asi mala rada okolo 70-75 cm, prsia okolo 85-90, ale to su skor take idealne miery :)) ja mam obvod prs vzdy mensi ako obvod bokov a medzi pasom a bokmi mam 30 cm rozdiel
inak ja neviem, ci som typicka hruska tiez, pretoze ja mam koncatiny tenke stihle a mam kratsi trup... akurat zadok a boky maju sklony k priberaniu

Maoam

Annika, kludne mi napis, ja sice mam tendenciu k 'jablku',ale skor mam postavu typu presypacie hodiny, cize X (ramena rovnako siroke ako boky, cize vlastne sumerna postava), napis mi prosim aj ty, som vdacna za kazdy iny pohlad dakujem!

Annika1987

Maoam, este tebe som k tym mieram chcela napisat :) rada by som poradila, ale kedze mam nizsiu postavu a typ hrusky, tak ti neviem poradit, snad ostatne baby ano...

Annika1987

marijam, to poznam :D mala som take dni minuly tyzden :) a nic sa mi nestalo :)
mnaaaam francuzske zemiaky :) ja som ich mala na obed minuly vikend! :)) a este aj na veceru, lebo boli strasne dobre!! :) papas same mnam veci, aj tu strudlu mam rada, najradsej mam jablkovo-makovu, hmmmmm... :)

Annika1987

a este jedno som si kupila :) potravinarsku psenicu, takze ked dojem naklicenu sosovicu, idem jest naklicenu psenicu :D
a este dalsie som si kupila :D take cierne tricko na ramienka na cvicenie :D sloniatenko, uz nie kriklavoruzove, hoci skusala som si aj to, ale povedala som si, ze nie vzdy musim svoje sadielko obdivovat :D

Annika1987

kiki, tak vies, co som dnes urobila? :))
ranajky 8.30 - 2 jablka
desiata 11.00 - biely jogurt
teraz je 12.00 a ja som rada, ze konecne sedim (bola som behat po meste), lebo uz som od unavy ani poriadne nevidela. musi to byt narocne tak fungovat. urcite ti z toho rozka ziadne sadlo nepribudne, ked si ho k tomu jogurtu das :). aj ja to tak rada jem :)
Helus, tak super, asi to bolo fakt iba z toho pomela a uz sa tvoje travenie spamatalo :). vcera som mala aj ja na obed rybku (ten zeleninovy salat s krevetami sa nekonal). ale to bola rybka, ze taku si urcite doma nespravis :D - bez chuti, vodova, akoby si ju iba rozmrazila a zohriala. a vraj restauracia... zhodli sme sa, ze nam by este mali platit, ze sme to zjedli.
a ozaaaaaaj!! baby, mam novy prispevok do naseho veceroveho menu!!! :)) teda neviem ako kto lubi, ale dnes som sa hrabala v mrazenych potravinach v supermarkete a nasla som tam mrazeny spenat! energeticka hodnota na vecer akurat (lahucke), k tomu obsahuje minimum tukov a minimum sacharidov a obsahuje bielkoviny (aj ked ziadne zavratne cisla). tak som si domov kupila. rozmrazim, hodim na veceru do toho vajicko, rozdrveny cesnak, trosku soli a papanie hotove a este aj tepla vecera :). ja mam takyto spenat velmi rada. kto chcete, skuste aj vy :). vyzivove hodnoty na veceru su idealne :)

marijam

Ahoj kočky tak ako sa mi mávate?? Ja som včerajší deň ešte zabila sušenými banánmi..a nakoniec pivom!! Och pivo som dlho nepila..takže to mi vôbec nevadí :-) Raz za čas je to fajn :-)
Dnes na obed francúzke zemiaky..teraz pijem zelený čaj...ráno som jedla ako obvykle..potom 2 kúsky tvarohovej štrúdle..takže celkom fajn... Len ma dnes nadúva hrozne..ale to bude asi po tej hŕstke čo som mala včera..
Baby ja viem prečo tak jem..v utorok čakám svoje dni takže už viem kde je pes zakopaný!!! Brucho mám riadne nafúknuté...takže už to bude čo nevidieť :-D
Dnes sa s mojím chystáme na psie záprahy takže sa aspoň prejdeme troška :-)
A večer si urobím len veľký zeleninový tanier...čisto čisto zeleninka a k tomu syrček :-)