ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
dakujem vám krásne baby ! ! :) :)
Človeka to naozaj posúva vpred :) v podstate som za 2,5 mesiaca dala dole 4kg, čo je celkom super, ked počítam že som nabrala celkom dosť svalovj hmoty a to ako jem ,aj prehresky boli, aj alkohol a tak :D takže super :)
DNes : R 2lyžice ovseno-jacmenno- ražných vločiek + lyžica medu+ hruška+ kokos
Kúsok celozrnnej bagetky s plátkom šunky a špenátom :D
D : jablko ( cca 300g mega jablko :D
O: 250g tvaroh + 150g hruška + lyžica medu
Olovrant : najskôr cca 300g melónu a potom ešte biely jogurt s lyžicou medu a kúskomm celozrnnej bagety :)
Večera netušíím :)
Tie motivačné rifle sú super :D
ahojte baculka ooooobrovska gratulacia super :) :)
marijam vitaj :)
lilek urcite sme pripravene, co by nie? kazda uz cosi schudla akazda sa citi urcite lepsie nez napriklad v januri. a mame to dobre rozbehnute takze to bude uz len a len lepsie. lilek a bola si na tom behu do kopca? ako bolo?
maoam no vsetko po starom u mna co sa vahy tyka, zajtra sa planujem odmerat a odvazit a odfotit :) tak zajtra dodam informacie.joj motivacne rifle, jeeej ja som myslela ze len ja s kamoskou som taka svacnuta, ze ideme a kupime si umyselne male gate :) super, ja som sa do nich navliekala kazdy den a ked somsa uz do nich navliekla tak som ich oprala, ze ci naozaj ich uz moozem nosit :) neverila som nikdy, ze uuuuz? super. a 36tky , no ti poviem to je cislo pre stihle zeny, to je super! ja to vidim ze tie tri kila das dolu skorej nez na vianoce. som o tom presvedcena, ze to bude v septembri najneskor. ;)
Lilekk: veru, mas pravdu, 59kg na tu vysku, to je sen! :D
Danka: ako si na tom ty teraz s vahou a mierami, nejako si ticho :D, dufam, ze sa to uz zlepsilo a citis sa lepsie :-), ale napis niekedy, miery a tak aby sme vedeli :-)
Baby, ja som si kupila motivacne rifle :D (ked budem v cieli), no tak som ich skusala a ...veru tie 3kg mi este treba, este ich neobleciem a uz vobec nezapnem :-/// no ale tak mam motivaciu, lebo su fakt krasne, ale do tych potrebujem velkost 36 :D
Ahojte kocky :)
Marijam odpadla som :D pri tvojej vahe musis byt strasne chuducka :D ved ja tiez meriam 172 cm takze viem si to predstavit! :) uprimne sa tesim musis sa citit velmi dobre :)
Danka - pekny jedalnicek :) jaj bodaj by si mala pravdu s tym letom teraz je zamracene a ja mam z toho uz depky, uz nech prazi slnko :) potom sa aj krajsie stravujem ;)
ja dnes:
R: 1 platok celozrneho, zitneho chleba, maslo, 2 platky 95 percentnej sunky, paprika
Ol: caro s mliekom
uvidim co bude dalej, dnes idem len na jogu lebo citim ze som vycerpana z toho cvicenia :)
baby gratulujem ku kileckam! uplne uzasne! fakt super! joj velmi sa z vas tesim! taktiezs atesim z marijam, ze konecne zavitala medzi nas :) uplne uzasna vaha marijam, fakt!
joj a tiez ocakavam fotku z promocii potom na maile.
no dnes R: rohlik, horcica, sunka, rajcina.
D: pomaranc velikansky
O: brokolicovo mrkvova polievka, rohlik (celozrnny)
Ol: ceresnovy jogurt, banan.
V: este neviem, uvidim co bude doma :)
drzte sa babule moje. inak mam dojem ze leto sa nam zacina a ze sme pripravene :)
Marijam, potom mi nezabudni poslat fotocku :D. Ach, hory...krasa. A aj tie v satach smaozrejme! Nech sa pokocham :-) a pochvalim :-).
Maoam inak z tohto som aj ja šťastná :-) A pritom čo všetko som poslednú dobu pojedla ( myslím sladkosti ) tak je to až neuveriteľné :-) Ech ale idem si zaklopkať..asi mám natoľko zrýchlený organizmus, že už to proste rýchlo spálim :-)
Inak už mám šaty na priateľove promócie...
A už sa teším 23 júna ideme na Jahnací štít..uáááá konečne do hôr!! :-)
Marijam, ale 59kg na 172cm, to je SEN!
Ja kebyze mam 52, to by bol moj sen :D.
No ale este mam cas, do Vianoc :D.
Tesim sa, ze sa ti to tak krasne dari udrziavat, super! :D
Ahoooj Maoamka :-) Jééé krásne miery...ja sa nemeriam..prestala som sa..keď na seba hľadím v zrkadle tak sa sama sebe páčim..tak je to okej ;-)
Na školu či ma zobrali ešte neviem stále..len čakám a čakám :-)