Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antikoncepcia - Lindynette 20 - máte skúsenosti?

angeles

lindinette beriem uz rok a som velmi spokojna...jahodky dostavam na 4 den ako dojem poslednu tabletku mam rychlu bezbolestnu a inak na sex mam chut stale...:-)dokonca az velmi niekedy :-) odporucam papa

spageta

ahojte baby..idem sa s vami podelit o moje skusenosti..brala som lindinete asi tri roky a nemozem povedat jedine krive slovko..menstruacia pravidelna..ziadne bolesti..ochrana super..len s tou chutou na sex to bolo take všeljake..neviem či z anti ale bolo.teraz som ich definitivne vysadila a to z toho dovodu, ze si myslim ze dlhodobe uzivanie anti nie je velmi bezpečne..podla mna to raz na niečo udrie..bud pečen alebo tak..nie je to za take super ako kazdy odporuca.tak som zvedava..nemate nietko skusenosti po vysadeni?kedy sa vam cyklus dostal do normalu a tak?ci sa upravil a prisiel pravidelne..dakujem

betusa

prosim,pomozte...surne...je normalne,ak uz 2.den 1.balenia Lindynette uz po menštruacii nieje ani zmienka...?lebo nwm vobec,ako to ma byt...pls napiste na mail..diky

petrula

Ahoj, ja som používala a nemala som žiadny problem s touto antikoncepciou, plet sa mi zlepsila, mala som pravidelnu menstruaciu a nepribrala som. odporucam

nif

ahojte chcela by som poradit chcela by som prejst z evry na lindynette no neviem ci je to dobry napad je to sice lacnejsie ale bojim sa ze priperiem a kazdodenne uzivannie tabletiek mi bude robit problemy pretoze evru stacilo vymenit raz za tyzden dakujem

anitta

ja som prave zacala brat LINDYNETTE 20 a zatial nemam ziadne problemy....hoci by som sa potesila keby mi trosku narastli prsia tak som zvedava.....neviete po akom case sa zacnu ukazovat vedlajsie učinky???ci ako u koho?

kika h

chcela by som sa opýtať zeked som nestihla zacat brat tabletky na 1 den menstruacie, ci by som mohla zacat na 5,lebodakde je to aj tak pisanee..dakujem za odpoved..

peterkoo

ahoj ja som niekedy brala tuto antikoncepciu a pribrala som z nej dost kil comu som velmi rada mala som 48 a po nej 55kg