Má niektorá z vás skúsenosti s touto antikoncepciou? Chcela by som si ju dať predpísať, aká je? Máte vedľajšie účinky?nedá sa z nej pribrať? Lebo som dosť štíhla:)a na čo je dobrá, okrem ochrany?ďakujem!!
----------------------
Hormonálne metódy antikoncepcie: www.zdravie.sk
Antikoncepcia - Lindynette 20 - máte skúsenosti?
lindinette beriem uz rok a som velmi spokojna...jahodky dostavam na 4 den ako dojem poslednu tabletku mam rychlu bezbolestnu a inak na sex mam chut stale...:-)dokonca az velmi niekedy :-) odporucam papa
ahojte baby..idem sa s vami podelit o moje skusenosti..brala som lindinete asi tri roky a nemozem povedat jedine krive slovko..menstruacia pravidelna..ziadne bolesti..ochrana super..len s tou chutou na sex to bolo take všeljake..neviem či z anti ale bolo.teraz som ich definitivne vysadila a to z toho dovodu, ze si myslim ze dlhodobe uzivanie anti nie je velmi bezpečne..podla mna to raz na niečo udrie..bud pečen alebo tak..nie je to za take super ako kazdy odporuca.tak som zvedava..nemate nietko skusenosti po vysadeni?kedy sa vam cyklus dostal do normalu a tak?ci sa upravil a prisiel pravidelne..dakujem
cawte,prosim help..je normalne,ze hned na 2.den,ked uzivam tabletky uz po menstruacii nieje ani zmienka?...
ja som prave zacala brat LINDYNETTE 20 a zatial nemam ziadne problemy....hoci by som sa potesila keby mi trosku narastli prsia tak som zvedava.....neviete po akom case sa zacnu ukazovat vedlajsie učinky???ci ako u koho?