Antikoncepcia - Lindynette 20 - máte skúsenosti?

emily7

ja som prave dnes zacala s touto antikoncepciu ..a je mi HROZNE!! vsetko ma boli.. menstruacia je taka silna ..dufam ze to nebdue kazdy mesiac take:((

aduliena

Špinenie na začiatku je normálne. Ja som to mala asi dva mesiace, keď som ju začala brať a prestalo to, len trebalo vydržať.

jarzuzka

no ano, viem, že to nie je vôbec ale vôbec príjemné. A teraz neviem ako to riešiť..šla som za svojou lekarkou, ona šla na dovolenku a zaskakujuci lekar je tiež niekde preč. A teraz neviem, že keď som teraz mala menštruáciu len jedeň deň a teraz zase špiním, či brať tie lieky, alebo nie.teda dala mi lyndinette30, ale tak neviem no, že kde je problem...

matka77

jarzuzka
Ahoj moja...ja mam tiez taky problem ako ty tento mesiac som brala prve balenie vcera som mala poslednu tabletku a tiez som spinila cely mesiac a to nie malo nebolo to vlemi prijemne =(...nenachadzam sa ani na slovenksu cize nemozem ani zajst za svojou lekarkov a tiez mam strach ci je vsetko v poriadku...

jarzuzka

aha..ale tak keĎ si predtym brala,nemala si nejake problemy?? ja neviem, napr ako som ja spominala s tou menštruaciou alebo podobne?

akinom007

ja som brala lindynette 30 co v podstae skoro to iste ako lindynette 30, zo zaciatku mi vyhovovala no moc ase ma ulne presla chut na sex, co sa tyka pribratia nepribrala som ale ot ja som nepribrala po tiadnej Hak

jarzuzka

no moja skusenosť je veľmi zla. Ja som ju začala brať riadne tak, ako mi povedala lekarka, no špinila som cely mesiac,to znamena,že som mala vytoky hnedej farby.moja lekarka povedala,že je to normalne a teda, aby som v tom neprestala,že uvidim.tak som ju brala ďalej, no teraz v piatok som dostala menštruaciu.Avšak mala som ju len v piatok večer,sobotu rano a večer už absolutne nič.a dnes (nedeľa) už len hnede vytoky.takže neviem,či to je tym,že som mala tie vytoky cely mesiac alebo niečim inym.nevie mi niekto poradiť?že vraj pre mňa je slaba...to znamena,že mi nezabrala,alebo niečo take?

lenulka2909

Moja skus s lyndynette 20 je velmi zla ... Ked mi lekar poradil tu antikoncepciu ukazal mi napis na krabicke kde bolo napisane ako zostat krasna ... Nebola to vobec pravda pribrala som 15 kg za 3 mesiace a to som vobec nemala ziadne chute a ani som sa neprejedala takze som s 50 kg pribrala na 65 kg zacala som sa nalievat vodou. Ked som odisla so slovenska a zacala zit v irsku navstivila som tam lekara ktory mi povedal,ze tieto tabletky nie su dobre i ked su nizkohormonalne a tak tiez ich nemozu brat dievcata ked sa u nich vyskutuje v rodine infarkt pripadne rakovina, ak sa to vyskytuje je tam velmi velke riziko tvorenia krcovych zil, takze tieto tablekty podla mojho nazoru nie su dobre a celkovo tabletky sa nechytaju na naplaste na ktore momentalne nedam dopustit, nepribrala som ani gram uz sa len zbavit tych kil co som nabrala pri lindynette, drzte mi palce

matulka333

aduliena
No nemala som osobne taku skusenost, ale myslim si ze urcite je vsetko v poriadku tabletka je dost mala cize sa rychlo rospustila=)...nemusis mat obavy