Antikoncepcia - Lindynette 20 - máte skúsenosti?

tina

uzivala som diane 35 takmer 2roky a neprejavili sa ziadne neziad.ucinky,je to nizkohormon.antikonc.takze sa nemusis bat ze priberies,upravi sa ti plet ale to je vlastne pri kazd.antikonc.diane 35 a taktiez lindynette 20 je urcene na upravu hormonov v tele a taktiez ta chrani pred neziad.otehotn.akurat ze som musela prestat fajcit ked som zacala s diane 35,inac som bola velmi spokojna.pred tyzdnom som presla po konzult.s lekarom na lindynette 20 zatial nebadam nejaku zmenu,uvidime casom

sexygirl

Caute baby. ja beriem lindynette uz nejaky ten rok aj nieco, no nemozem sa stazovat, ziadne vedlajsie ucinky. A ani priberanie, hlavne kvoli tomu ich ani nemenim :))Kamoska brala tie iste tabletky a podarilo sa jej otehotniet po 4 mesiacoch.
Ja urcite odporucam

ania20

ahojte...poradte mi niekto. Lindynette20 beriem uz rok, ale s priatelom sme po polroku mali sex, vystriekal sa do mna a uz sa citim ako tehotna len kvoli tomu ze po takej dlhej dobe bol sex... su tabletky ucinne aj ked po polroku hned v prvy den sa vystriekal do mna? co myslite?

aduliena

Baby možno blbá otázka, ale predsa sa radšej spýtam. Beriem Hak a dávam si ju každý deň o 19hod. Večer ma však prehnalo, mám sa obávať, že by som mohla otehotnieť, ak by som zajtra bola s priateľom? Alebo sa mám radšej poistiť aj inou formou ochrany? Vďaka za odpovede.

anettt

ahojte chcela by som sa spytat ze ked berem prvy mesiac lindinette 20 asi 5dni a priatel sa do mna spravil po tych 5 dnoch uzivania ze ci sa mam obavat alebo nie..prosim odpovedzte dakujem