Sladké vône,parfémy

Príspevok v téme: Sladké vône,parfémy
Alzbetkaaa

Chcela by som sa opýtať či niekto nepoužívate nejaký sladký parfém, dotraz som používala Bi-es swweet dreams, a ten bol sladko presladený len ho niet dostať už v obchode, a hladám niečo také, nemáte nejaké skúsenosti s velmi sladkými vôňami? Neviem nájsť, nič také sladké,.. niečo ako cukrík, kokos či vanilka, ...??

sladkemarsmallow

mam rada sladke ale jemne, kedze som alergička mam problem s vyberom parfumov, tak tento mi sedí,.. aj lacny je za 6,90 som ho kupila na notine v zlave, teraz je za 10€
ten od essence je trošku tazky, tak ma kus dráždi, ale na obleceni vonia krásne jemne,.

sladkemarsmallow

použivala som z oriflame Lovely Betty - jemna sladka ako marschmallow, kupovala som si z notino, dve ma vysli 18€ aj s postovnym, naposledy som kúpu odkladala a po 2 mesiacoch ked som chcela kupit už sa nedá.. :-( prestali ju vyrabať alebo čo
jedina vona ktorá mi sedela... presne pre mna..
písala som im do notino.sk mail, odpisali mi ze budu v aprili objednavať, uz je 2018 a vona sa uz neobjavila.. :-(

objednala som si teraz Parisian chic od avonu, a ta je jemna sladka, fajna..
objednala som si aj Avon CHerish- ale ta ma sklamala nevonia ako v katalogu..

Mary2502

Sladka a intenzivna vona, mne vydrzi velmi dlho. Je to asi jeden z najlepsich pafemov na zimu. Armani - Si. Je sice drahsi ale teraz ho idem mamine objednavat aj so zlavou na www.zlavove-kody.sk