Sladké vône,parfémy

Príspevok v téme: Sladké vône,parfémy
Alzbetkaaa

Chcela by som sa opýtať či niekto nepoužívate nejaký sladký parfém, dotraz som používala Bi-es swweet dreams, a ten bol sladko presladený len ho niet dostať už v obchode, a hladám niečo také, nemáte nejaké skúsenosti s velmi sladkými vôňami? Neviem nájsť, nič také sladké,.. niečo ako cukrík, kokos či vanilka, ...??

anjelik1678

Suhlasim, ja mam tiez velmi dobru skusenost s parfemami s oriflame a avonu, niektore naozaj aj dlho vydrzia :-) dost lacno sa daju kupit na notino, nemusi clovek objednavat z katalogu

ANGEL-DEMON

ja použivam tento ♥ kupujem v DM, mam vernostnu kartu, tak zvyknem mat zlavu 1-2 € ... (dlho drží na oblecení...)
Z rady Essence je to jedine použitelné.. ostatne mi nenormálne smrdia ako tie tzv. "ruské" ťažké vone čo starie tetky použivaju..

elza_2322

Ja mam teraz velmi sladku vonu od Oriflame, v takom zlatom obale :-) dostala som ju ako dar a najprv som si nemyslela ze mi bude voniat, ale vonia naozaj velmi pekne a hlavne strasne dlho vydrzi citit co som prekvapena

adinka21

tak jednoznačne sladkučká čokoládovo karamelovo vaniloková je od Thierry Muglera Angel :) alebo podobne sladká je Hypnose od Lancome ;)

evellin

Tiez odporucam Victoria's Secret. Vyrabaju len vanilkovu alebo len kokosovu vonu a dlho vydrzia a su cenovo dostupne. Posielam link.
--Odkaz odstraneny--

secret

escada alebo parfum od britney spears. je uzasy sladky a ma nadherny flakon, a este aj dlho vydrzi

ja preferujem skor vone od Diora alebo Chloe

:-)))