Mate niekto skusenosti s laserovym odstranenim krčnych mandli? Vraj je to lepšie ako klasicky? A v čom? (okrem toho že to stoj okolo 780 eur :-))
Odstranenie krčnych mandli laserom
Ahoj Diana, pri operácii laserom to vôbec nekrváca, do hodiny po zákroku môžeš jesť kašovitú stravu. Po zákroku ťa za pár hodín pustia domov. Potom je kontrola o 6 týždňov. Stojí to peniaze, ale môžem to iba odporučiť. Po dvoch dňoch som už ani nepamätal, že som bol na nejakej operácii. Operácia laserom je nová metóda, takže ti ju samozrejme nikto neodporučí ... 90% sedláckych slovenských nemocníc laser vôbec nemá, takže sa ani nediv. Každý ti odporučí mäsiarské trhanie mandlí kliešťami, čo po 18 roku predstavuje neprekonateľné muky ... ale samozrejme výber je na tebe. Ja som to chcem hlavne bez bolesti a hospitalizácie, takže nebolo o čom. Táto operácia sa dá v Košiciach realizovať s nákladmi pod 200,- Eur ... neviem odkiaľ máš tých 780,- Eur.
Ninush laserove odstranenie je iba ťahak na peniaze. Inak by to robii ja v štatnych nemocniciach laserom a reči že na sukromnej klinike maš individualnejši pristu zo strany chirurga je blbosť.
Je to dosť drahe laserom a za tu cenu pôjde každy normalny človek radšej na dovolenku. Mandle vam vyberu aj klasicky, par dni je bolesť a po čase zabudnete že ste na nejakom vybere mandli boli a budete radi že ste ušetili stovky eur za "luxusne" laserove odstanenie
ahojte,
chcela by som sa opytat,ci mate skusenosti s vyberanim mandli na Kramaroch prostrednictvom pristroja Gyrus-vysokofrenkvencneho tepla?? lebo sa neviem rozhodnut, ci zvolit laserovu metodu alebo toto.. dakujem..
Nikdy, ved pekne sa o teba postaraju aj v normalnej nemocnici. A platiť za bolesť? Načo ak mi to bude hradiť poisťovňa.
Kamoška tu bola viem kde je tato klinika v BA nie je tam vraj zle ale prečo platiť za niečo čo mi ma hradiť poisťovňa a aj tak na kontroly si vola doktor pacienov už na Antolsku do nemocnice. Iba čakaš kratšie na termín, zaplatiš kopu peňazi a potom si už iba obyčakny pacient akoby si bola operovana cez poisťovňu. Takže nič velmi extra v starostlivosti a pristupe ako v klasickej nemocnici tu nezažiješ.
A aj tak bude to potom tak isto bolieť ako po normalnom vybere mandli ako spominala Delphia
Nebola by som ochotna dat 780eur za tonzilektomiu, ani keby ten laserovy pristroj bol posiaty diamantmi..
Veď hej možno by bola vyhoda aj v tom že to bude sukromna klinika a individualnejši pristup aj lepšia starostlivosť a namiesto čakania na termín 3 mesiace by to bolo približne mesiac (to je mi inak jedno aj keby som čakala pol roka :-)
Ale len tak pre info nikto ste si mandle laserom nedali vybrať? Na klinike Interklinik to robia v BA. Ale samozrejme asi je to škoda penazi ak to ma po vybrati bolieť tak isto ako po klasickom výbere kedže to možem mať zadarmo, iba som zvedava či bol niekto ochotny dať 780 eur za vyber mandli a v čom im to vyhovovalo, či je rana krajšia...
To bude potom iba pre bohate herečky, spevačky... ktore nechcu isť do klasickej nemocnice.
suhlasim s tpch.
v ramci vytahovania penazi z vreciek pacientov sa vymysla vela hluposti. je to absolutne jedno akym sposobom sa to tkanivo odstrani. cela tortura sa totizto zacina az PO!!! vykone. a to odhliadnuc od toho, ci sa mandle vybrali klasicky, alebo laserom, ci v lokalke, alebo nebodaj v celkovej anestezii. bolesti pocas hojenia rany sa zial nevyhnes.priprav sa na cca 2 tyzdne bolesti pri prehltani. ale da sa to prezit, len clovek musi byt trpezlivy. prezila som to ja, aj dalsich niekolko milionov ludi a prezijes to samozrejme aj ty :)
takze ako pise tpch- peniaze si radsej odloz na letnu dovolenku a tonzilektomiu podstup klasickym sposobom a k tomu aj zadarmo ;)
Nikto ste neboli na odstraneni mandli laserom? Robia to v BA na sukromnej klinike v normalnej nemocnici neviem. Vraj to potom vobec nekrvaca? Alebo v čom je to lepšie? Rozmyšlam nad tým laserom
Radsej si za tie prachy kup dovolenku...