Mate niekto skusenosti s laserovym odstranenim krčnych mandli? Vraj je to lepšie ako klasicky? A v čom? (okrem toho že to stoj okolo 780 eur :-))
Odstranenie krčnych mandli laserom
A vy ste boli laserom? Jupikgrand?
jupikgrand - rovnaka skusenost. Masivne krvacanie, ktore som sice ladom zastavil po cca 10-15minutach ale strata krvi ma tiez po 4x poslala do nemocnice a hodnoty krvneho obrazu nemam ani mesiac po v norme.
Co sa tyka zdravotnictva, tiez som mal moznost vidiet ako to cele nefunguje a ako sa doslova kazdy doktor boji nieco spravit lebo vie ze mu to nikto nepreplati. Katastrofa.
Dobrý den. Chcela by som sa podělit s mojou skusenostou s operaciou krcnych mandli,bola som operována na jednodnovej klinike v leviciach v celkovej anesteze ráno som přišla nalačno a cakala na izbe na anesteziologicke vysetrenie to proběhlo v poriadku a dalej som len cakala a cakala operovali má okolo obeda, před operaciou som dostala oblbovacku s něj sa mi trochu točila hlava a isli sme na sálu, operovali má v celkovej anesteze s operacie neviwm nic bum a zrazu bola len tma,okolo poobedia začali bolesti a tie pokračovali aj v noci sestřička mi podávala infuzie, na druhý den ráno som isla domov slabá a ubolena ale peklo nastalo na třetí den po operacii ked som dostala masivně krvacanie ktore sa doma nedalo zastavit ani ladom ani nicim nakonec přišla pre mna sanitka a zobrali má na pohotovost do lavic krvacala som naozaj velmi , na pohotovosti bol Ukrajinec a ten mi hovoří co mám s vámi robit já vám neviem pomoct neprajem nikomu twn pocit napichol mi infuziu a zavolal do nitri pre sanitku.Skoncila som v nitra na Orl kde som si naozaj vytrpěla ukrutnu bolest nakolko mi to paní doktorka musela vypalovat naozaj to bola neskutečná bolest vyzerala som ako prasa celá od krvi ,nechali si má v nitri tři dni polezat stále infuzie a antibiotika flektor na denním poriadku už mi bolo s něho aj zle krvacanie sa mi opakovalo každý druhý den pravidelně takže som si vytrpěla naozaj vela bolesti aj aj stratila vela krvi takže celá operacii má stala vela penazi bolesti ani nehovorim , a naše zdravotnictvo je natom naozaj velmi zle co sa starostlivosti týká,,nikdy som si nemyslela že takto dopadnem ale som rada že to mám za sebou a chcem nato co najrychlejsie zabudnut....
Ahojte.Včera bola moja 6.ročná dcérka v Humennom.Vyberali jej nosné mandle a krčnú leaserom.Večer nechcela ani čaj piť,bola som zúfalá,manžel do nej ako tak nasúkal antibiotika,ktoré sa užívajú preventívne po zákroku.Dnes je druhý den ráno,zle sa jej prehlta,ale vypýtala si jablko a zjedla ošúpané,nakrájané :)Je to špičková nemocnica,boli tam ludia z Košíc,z Prešova ,prosto i ďaleka na zákrok s deťmi,takže to svedčí o vysokej profesionalite nemocnice.Neplatili sme nič-bolo to na doporučenie lekárky.Takže tak.
Ahojte, rada by som pomohla tym, ktorí zvažujú operáciu laserom. Som druhý den po operácii a nemam ziadne bolesti, som uz doma a mozem uplne v klude jesť. Velmi som sa operácie bála, nakoľko na internete som nasla viac-menej iba negatívne skusenosti. K výberu laserom neboli takmer ziadne referencie.
Z mojej skúsenosti to mozem iba odporúčať, samozrejme , ze to stoji dosť penazi, ale kto ma tu možnosť, prostriedky a boji sa bolesti tak určite choďte do toho laserom, je to neporovnateľne ľahší priebeh aj rekonvalescencia.
Vy hovna hnile, mna boli hrdlo jak hovado a zdravie si dost cenim takze keby mi niekto povedal ze ked zaplatim 4000 tak vytrhnem bankomat alebo nieco len aby som si to mohol dat urobit tak ze ma to nebude potom boliet. Tie tvoje reci ze by si isiel radsej na dovolenku za to si strc do riti. Nikto sa ta nepyta co mozes urobit s tymi peniazmi miesto toho aby si si dal vyoperovat mandle. Ludia tu hladaju pomoc a skusenosti ne tvoje priondene premudrele reci ty dovolenkar
Torvalds
dakujem za info, hned v pondelok to zacnem riesit. Maj sa pekne a hlavne vela zdravicka :)
Torvalds
kde presne v KE ti to robili. Musim si tiez dat vybrat mandle, lepsie povedane, mam ich natolko opotrebovane, ze mi ich takmer vobec nevidno. Takze mi musia vycistit "loziska, co tam zostali". Strasne sa toho bojim, odkladala som to a preto to dopadlo tak, ako to dopadlo. O laserovom odstraneni ma neinformovali. Musim si to vybavit asi sama. Zelam vsetko dobre.