Ahojte vsetci, chcela by som zacat s uzivanim aloe vera na detoxikaciu, lenze neviem presne, pre ktoru znacku sa mam rozhodnut, mozte mi prosim poradit?...bola som na prednaske herbalife, ale tie vyrobky sa mi zdaju byt prilis drahe pre mna, pre studentku....dakujem :)
Aloe Vera - poradte prosim
idem do tej tvojej temy,dobre?
moznoze ten il tiez nie je zly napad lebo ja musim skusit vsetko kym sa dopatram co je v mojom tele v neporiadku a sposobuje ekzem.ak sa mozem opytat ty mas tiez nejaky kozny problem alebo co ti je?
pre ivku 1:no jedine co mi dealerka povedala je ze to cisti kapilary. inak nic, myslela som si ze sa s nou idem rozpravat o aloe gele ale ona mi tam zacala vynukovat vonavky za 4000 sk a podobne.ozaj mi to pride tak ze im ide len o biznis a nie o to ci to pomoze.tiez ma nepresvedcila
dik
ivka1
ja uz ani neviem,to bolo davnejsie.len ona sa zamerala na to,ako kydala na Herbalife a tak a ked som sa jej pytala,tak nevedela.Ale fakt uz konkretne neviem
ja som o tej hlinke citala v casopise.Vola sa to francuzky zeleny íl a malo by sa to dat jupit v lekarnach a takych tach specialnych obchodoch.Ale nevedela som to zohnat.Ako druha moznost tam bol Biely íl (bolus alba)-to mi zohnal brat.Vecer sa lyzica toho prasku da dop vody,premiesa sa,rano sa zase premiesa a vypije.Ma sa to uzivat 2 tyzdne (500g stalo 200sk)-ale pripada mi to ako keby som pila sadru.A este tam bolo (inak bol to casipis Zivot),ze sa to da aj zivocisnym uhlim-2 tyzne kazde rano 10 tabliet rozdrvit a poriadne zapit,ale to by som nedokazala.No a k ucinkom-malo by to cistit aj klky v creve,tak uvidim
tak to si vystihla s tymi dalermi.ja by som tej mojej dealerke tiez pat korun dala .akurat mi tak pokazila cely dojem z toho aloe.brala to len ako biznis co ma znechutilo a uz fakt neviem co si mam pomysliet o tom ich aloe.tiez si myslim ze by bol problem zohnat to starsie aloe z nejakeho obchodu ale tiez sa aspon pokusim. a co to mas za hlinku?ma to zaujalo mohla by si mi napisat viacej?
(opakovanie-matka mudrosti.neviem,co som vyviedla)