Ahojte vsetci, chcela by som zacat s uzivanim aloe vera na detoxikaciu, lenze neviem presne, pre ktoru znacku sa mam rozhodnut, mozte mi prosim poradit?...bola som na prednaske herbalife, ale tie vyrobky sa mi zdaju byt prilis drahe pre mna, pre studentku....dakujem :)
Aloe Vera - poradte prosim
ja sa prave detoxikujem takou hlinkou.Raz bola u nas taka dealerka toho "badaskoveho" aloe.Ale darmo mala atesty pre zidov a moslimov,ked mi nevedela odpovedat na otazky-takze ma nepresvedcila.
Co sa tyka toho receptu-brala by som ho,lebo uz som tu odkukala,ze samko sa vyzna.Ale tiez sa chystam do Baumaxu na Aloe (len neviem,ako s tym vekom-ked to ma byt starsie.Neviem,ako to zistim).Ale zase viem,ze je dobre mat ho doma,lebo ta stava ma dost moznosti pouzitia (herpesy,...).
ja sa prave detoxikujem takou hlinkou.Raz bola u nas taka dealerka toho "badaskoveho" aloe.Ale darmo mala atesty pre zidov a moslimov,ked mi nevedela odpovedat na otazky-takze ma nepresvedcila.
Co sa tyka toho receptu-brala by som ho,lebo uz som tu odkukala,ze samko sa vyzna.Ale tiez sa chystam do Baumaxu na Aloe (len neviem,ako s tym vekom-ked to ma byt starsie.Neviem,ako to zistim).Ale zase viem,ze je dobre mat ho doma,lebo ta stava ma dost moznosti pouzitia (herpesy,...).
vdaka panika:-).vyzera to dost zaujimavo,ty by si vyskusala taketo domace aloe alebo to uz mas aj v plane?
tradaa
Extrakt/gel z Aloe vera, pripraveny z doma pestovanych rastliniek je pouzitelny iba podmienecne alebo skor na vonkajsie aplikacie - najviac liecivych latok sa totiz nachadza v supke, no tato obsahuje i skodlive latexy, ktore sa podomacky nedaju odstranit a pri dlhsom uzivani sposobuju traviace problemy a hnacky. Navyse rastlinky vykazuju liecive ucinky iba vtedy, ak su min. 3 roky stare a aspon 14 dni az 3 tyzdne pred zberom neboli vobec zalievane!!!
Lacne pripravky z lekarni su vacsinou tepelne upravene a stabilizovane konzervantmi, co neprijemne znizuje ich liecivy potencial smerom k nule...
Za optimalnu povazujem napr. Barny´s Aloe - je tepelne nespracovana, bez E-ciek, od celosvetovo uznavaneho a certifikovaneho dodavatela najkvalitnejsej aloe. Cena tomu sice zodpoveda, no v pomere k mnozstvu a ponukanej kvalite je stale este prijatelna i pre normalneho smrtelnika a rozhodne nezahrna i absurdne n-nasobne MLM zisky dealerov a la herbalife a dalsich...
Odskusali sme ju uz viaceri, vysledky nepotrebuju dalsi komentar...
-odkaz odstránený-