Existuju este normalny muzi?

Príspevok v téme: Existuju este normalny muzi?
CCC1

Zamyslam sa ci este existuju niekde muzi - co??? Taky chlap, ktory neriesi a nie je zakomplexovany a nema potrebu ovladat zenu, kt. vyrastal v \"normalnej\" rodine kde matka alebo otec ho nedeptal, a nevylievali si svoje problemy na vlastnom dietati a on potom nenicil zenu... nie je egoisticky aj ked sme vo svojej podstate egoisticky..ale z lasky k zene sa dokaze prisposobit...nemam potrebu menit povahu chlapa...je schopny si zosuladit seba, priatelku a kamaratov a nevycitat a klast si podmienky ja a a a a aj..a moje potreby a ty sa prisposob..\"pohoda\" vydrzala az dva roky:DDD...a nie, ze clovek ma frajerku a sprepacením ju \"pretiahne\" a potom jej povie tak ja idem za chlapcami a este sa divi, ze preco je nasrata...ze clovek chce chlapa co sa aj vie o zenu postarat..aj ked zaraba viacej a nema problem sa rozdelit...povedat, vlastenej frajerke na dovolenku s chlapcami si aj poziciam ale s tebou nie...a ja vazne neviem ci som normalna a potom ked clovek je s nim na predlzenom vikende a sa ma opyta, vies ja niekedy pochybujem ci ma milujes.. co k tomu dodat, neviem a hovorim o 30rocnom chlapovi????...To kde su normalny chlapi...kt si chcu uzivat normalny vztah...kde si clovek chce uzivat blizkost cloveka a hlavne nenahanat si problemy...kde clovek nema problem dat \"slobodu\" chlapovi a byt aj tolerantny a chapavy...to uz vazne nik nie je normalny???

Luckatucka

Lesbička nie je :-) je to krásna,milá žena,ktorá jednoducho nepotrebuje muža,aby bolo spokojná.Čo je na tom zlé?

jajka001_

ale urcite si presla tou fázou, ked chcela niekoho mat. nie si v jej kozi, nevies, preco sa tak rozhodla, nevies, ci nie je lesbicka:)nevies, ako sa citi vecer ked je sama. nevies ci sa popalila alebo nikdy sa nedokazala priblizit k muzom, zeny ktore ziju same a su spokojne, su vacsinou take ktore si uz odzili svoje a muzov maju po krk

Luckatucka

Moja mamka má kamarátku,ktorá ma 45 rokov,žije sama,cestuje,má krásny domček so záhradou,psov,venuje sa športu,má dobrú prácu,má s kým zájsť do kina,na Vianoce je so sestrou a jej rodinou.Sama vždy hovorí že jej žiadny muž nechýba a deti nikdy nechcela.A vidno na nej,že je spokojná,šťastná.

jajka001_

neviem. to zalezi asi od povahy. ja klamat neviem. este tak seba :)nikdy som nikomu neklamala ze ho lubim. privolila som na vztah ktory v podstate nikam neviedol lebo som to tak necitila, a trval asi dva mesiace.

beskyd

aha.. to je dobra odpoved.. kolko musi clovek polavit aby mu zacalo vadit ze klame seba aj partnera? ...teda za predpokladu ze mu hovori ze ho miluje a podobne veci..

jajka001_

samota....poviem teraz, ked sama nie som. ale neviem, ci by to nebolo tak, ze by som bola taka zufala ze by som brala aj nizsi standard.
ale, ani predtym som nebrala hocico. prave naopak , preberala som, az moc. az ked som bola zufala, povedala som si ze polavim. no a vtedy sa to stalo - a tak to byva...

jajka001_

človek je tvor spolocensky, len malo z nich chce zit sam, aj ten najvacsi introvert ma potrebu blizkosti ineho cloveka
niekomu sa vyzalovat, pritulit sa, pomojkat, podelit sa, postarat sa ked treba
aj take nevrle typy co vsetkych neznasaju v skutocnosti su len hlboko nestastni a tuzia po laske, len nevedia ako na to

beskyd

jajka, ok.. keby si nemohla mat toho, co ti teraz tak vyhovuje, hladala by si v tvojom ponimani nizsi standard a ospravedlnila by si to tym ze zivot ta oplieskal a vela si toho prezila atd. alebo by si bola radsej sama a stale hladala? co by bolo mensie bremeno, ten sebaklam alebo samota?