Zamyslam sa ci este existuju niekde muzi - co??? Taky chlap, ktory neriesi a nie je zakomplexovany a nema potrebu ovladat zenu, kt. vyrastal v \"normalnej\" rodine kde matka alebo otec ho nedeptal, a nevylievali si svoje problemy na vlastnom dietati a on potom nenicil zenu... nie je egoisticky aj ked sme vo svojej podstate egoisticky..ale z lasky k zene sa dokaze prisposobit...nemam potrebu menit povahu chlapa...je schopny si zosuladit seba, priatelku a kamaratov a nevycitat a klast si podmienky ja a a a a aj..a moje potreby a ty sa prisposob..\"pohoda\" vydrzala az dva roky:DDD...a nie, ze clovek ma frajerku a sprepacením ju \"pretiahne\" a potom jej povie tak ja idem za chlapcami a este sa divi, ze preco je nasrata...ze clovek chce chlapa co sa aj vie o zenu postarat..aj ked zaraba viacej a nema problem sa rozdelit...povedat, vlastenej frajerke na dovolenku s chlapcami si aj poziciam ale s tebou nie...a ja vazne neviem ci som normalna a potom ked clovek je s nim na predlzenom vikende a sa ma opyta, vies ja niekedy pochybujem ci ma milujes.. co k tomu dodat, neviem a hovorim o 30rocnom chlapovi????...To kde su normalny chlapi...kt si chcu uzivat normalny vztah...kde si clovek chce uzivat blizkost cloveka a hlavne nenahanat si problemy...kde clovek nema problem dat \"slobodu\" chlapovi a byt aj tolerantny a chapavy...to uz vazne nik nie je normalny???
Existuju este normalny muzi?
Tak ono keď máš aj doma problémy, tak vnímaš partnera ako východiskový bod..Preto som to trpela, samozrejme mala som aj ružové okuliare...Môj partner si ma prestal vážiť, strašne veľa vecí robil zle, ja sm chcela debatovať a on debatu končil slovami buď už ticho konečne...No a trpela som to zo strachu zo samoty...A vieš je jeedno koľko sa budeš trápiť, neuvažuj nad tým,m ako to máš znášať, keď si nešťastná...Pusti ho k vode, to nemá význam ťahať ďalej...Ja som to držala z toho dôvodu, že som stále chodila s novými nápadmi, ako to ešte udržať, ako to napraviť, spojiť nás dokopy...Dala som do toho celú svoju energiu...A z jeho strany nič, žiadna ochota...Pokiaľ to je tak aj v tvojom prípade, tak to ďalej neznášaj..Ale na ot prídeš aj sama, že s amôžeš mať aj lepšie...Každému do doťukne, keď príde pravý čas :-)
DzanaFx nejde mi nereagovat ---rok si sa kvoli tomu trapila vkuse ?...ako si to zvladla ?ja sa uz trapim 8 mesiacov ..a myslim,ze budem este trapit ..kde si nabrala silu znasat to ?lebo ja niekedy uz som mimo z toho
Ivka - drzim palce :) je velke stastie najst niekoho podobneho v dnesnej dobe ;)
DzanaFX no bože :D tak to už hej chuďa dobre že si sa ho zbavila :D
Ta veru..Chválabohu že to tak dopadlo :D Ale je to na nevydržanie...V tom máš úplnú pravdu, že to bral ako samozrejmosť....Všetko čaro sa vytratilo, o tom ani nehovorím...Ale dorazil ma tým, že s anechal prosiť aby sa oholil, ostrihal..??? To už kde sme :D Dúfam, že na také niečo už nenatrafím...:D
To je dobre, že si úprimná vo vzťahu...Tak to má byť...Možno to raz ľudia pochopia :)
xdanielax: my si zakladáme na tom že od začiatku je to bez pretvárky...a tomu verím... ja sa nepretvarujem a teda ako hovoríš uvidím či aj on nie :)) Viem že väčšina mužov keď si je príliš istá svojím vzťahom tak sa spustia :/ to je nevýhoda .. a väčšinou sa tak stáva po svadbe :D takže môžeš byť aspoň rada :) že sa prejavil skôr ako si si ho zobrala :D
Hm ten môj bol prvý pol rok anjel a toľko koľko si on nakadil do huby..:D ani nepočítam...No a posledný rok a pol to bolo o mojej tolerácii...Je naozaj na zamyslenie, ako sa dokáže na začiatku niekto pretvarovať a tvrdiť opak toho, čo robí v skutočnosti..Hovorím detailoch, ako nie čosi ja nepijem, naozaj som romantik, som zodpovedný, starám sa o seba... a o taký rok máte pri sebe nevychovanca, ktorý s anevie ani oholiť, keď ide za ženou..! Toto vie mňa vytočiť, pretože pretvárka na začiatku vzťahu, aby ste niekoho očarili je naozaj na nič...Ja sa snažím byť úprimná už od začiatku, veď načo niečo budovať, keď to padne kvôli "zlým" základom...Nemožno toto tvrdenie vzťahovať len na mužov, vzťahujem to preto na všetkých tých, ktorí trpia mylnou predstavou pretžvarovať s ana začiatku...Treba s azobudiť, najneskôr po 2 rokoch padajú VŠETKY ružové okuliare...Aj ti emoje padli :) Inak EX pochádza z fajn rodiny, napriek tomu ma psychicky zdeptal až tak, že som nepoznala iný pocit, ako smútok...Tak som to skončila a nikdy mi nebolo lešpie :)...Pravdou je, že začínam po 9 mesiacoch pociťovať samotu...:)
xdanielax : 2 a pol roka :) ja viem povieš že, to prejde :D