...oplatí sa do nej investovať?
Parná práčka
taku nemam, pouzivam klasicku
kolko chces do nej investovat? ja mam doma tuto www.orava.eu, nebola az taka draha
zemanuela tak podľa teba sa oplatí takúto práčku kúpiť?
ta para je napriklad dobra na nicenie velkeho mnozstva alergenov, ono tebe to mozno nepride dolezite, ale niektorym alergikom, ktorym vadia napriklad roztoce a podobne veci, tak pochopia zmysel toho ;)
naco je to vobec dobre, ked ma pracka nejaky parny program alebo nieco take? k comu to sluzi??
dobrý...kôli pare sa nevyžaduje nejaké špeciálne čistenie. generátor pary je mimo bubna a dovnútra je vedená len jednou hadičkou navyše
Je potřeba tu pračku čistit nějak speciálně? Nejčastěji čistím pračku sodou (podle www.lovelyhome.cz ) tak jsem zvědavá
AHOOOJ ...po 8rokoch píšem moje skúsenosti s LG práčkou..."STALE PERIE" ...bola dvakrát v servise, Najprv odišlo ložisko. Rok po výmene ložiska sa zas vydrala hriadeľka pod ložiskom. Elektrodou sa to tam vyvarilo a osústružilo.
toto si treba prečítať: www.spotrebitelskytest.sk
Väčšina práčok, ktoré sa označujú ako parné nie sú parné. majú len funkciu naparovania pre malý objem prádla. tie naozaj parné sú drahšie a väčšinou ide o značlu LG
Návod, hm. Kde je? Tu je. Čistenie bubna:1. Odstraňte veci z bubna 2. Do zásuvky na práci prostriedok pridajte "odstraňovač vodného kameňa napr. /reklama na šmejd ktorý v spotrebiteľských testoch totálne prepadol/" 3.....atď