...oplatí sa do nej investovať?
Parná práčka
Gulicky, co sa montuju na potrubie sluzia proti tvorbe kamena, to nema nic spolocne s mydlinami. Bubon pracky ti to nevycisti. To su dve rozlicne veci - vodny kamen a zvysky mydlin. Ja mam tiez samocistiaci program "tub clean", ale aby sa ti pracka necistila naprazdno (len s cistou vodou, ktoru si sama napusti), musis pracke pridat specialny prasok na cistenie. Cital si manual?????? Zda sa mi, ze nie.
Co si si myslel, ze budem ten bubon pucovat rucne?:))
To s tym praskom si sa mal spytat ako prve, ked uz peries... Dufam, ze si tam nenasypal/nenalial obycajny prasok, lebo si znicis pracku. Nastuduj si manual ako ja a budes chytrejsi, ja som nad tym sedela dost dlhu dobu a presne tam bolo napisane, aky prasok a avivaz pouzit... Ja mam taku pracku ako ty, len paru nemam a tu nepotrebujem, kedze mam aj susicku a bielizen mam nepokrcenu, nezehlim ju.
Nová téma- aký prášok dať do práčky?
Tie guličky sa montujú na potrubie a práčka má samočistiaci program. Mám lepšiu?
Je tam aj funkia na cistenie bubna, vidis ju tam? Treba to robit, aj ten prasok na pranie pouzivat len urceny na nase pracky, lebo sa ti znici masina.
Jasne, bielu bielizen treba vyprat na 60tke. 40tka je tusim vlazna voda.
Ja som v manuali nasla odstavec, kde sa pise, ze potrebujem raz mesacne cistit bubon pracky s praskom na to urcenym, to nie je na odstranenie kamena, ale na odstranenie tych mydlin, tak ked doperiem, tak to tam dam, uz periem stvrty tyzden.
Chcem kúpiť buď magnetický oný, alebo takú nádobku s guličkami čo odstraňuje kameň
Rychle pranie má 30min. Moje superrýchle malo 15. Aj mi pekne zahrá. Tiež mám pocit že si prehadzuje len mokré veci a nie vo vode.
Para.
Dal som tak: bez pary bolo pokrčené. Vrátil som späť a len čisto paru bez prania a...keď to potom pekne rovno zavesím tak netreba žehliť. Keď púšťalo paru dal som pauzu otvoril a...myslel som že bude horúce, nebolo. Tej pary by som si tam vedel predstaviť aj viac. A moje zažltnute kimono nezbelelo. 40C bolo málo? Zlý prášok?
A kup si aj prostriedok na cistenie bubna.
Ved si daj program rychle pranie, aby si ju celu nezblbol. Haha.
Aj ti zahra zvucku, ked ju zapnes a na zaver programu zahra pesnicku?
Daj potom vediet, ci s parou to bude rozdiel.
Aj ja akurat periem:)Je to bohovske, ked tam ani nie je vidno vodu, nie? A ako sa toci do vsetkych stran. Uzasne. Aj ja cumakujem.
Práve sa do nej pozerám namiesto telky:-) momentálne prebieha pranie č.3. Jak som ju oblbol ha. Dal som program zapol ukazovala 1hod10min. A ja po 10min ju stopol a dal hneď zmýkanie hahaha. A bolo čisté čudo. Teraz testujem rozdiel s parou a bez pary.