suuuurne...pri fajceni partnera mam aj nieco zvlast robit alebo staci s hlavou hore dole? lebo sa nikdy pri fajceni neurobil. iba ked som ho robila rukou
oral
nu neviem, ten moj ked zacneme oral tak, ze on stoji, navrhne radsej zmenu polohy.. pride mu to akesi ponizujuce pre mna, ze pred nim klacim a on ma ma este tahat za vlasy..?! ;-)
ja to ako ponizujuce nevnimam, ale on sa nedokaze od toho odputat.. potom vzdy prejdeme na podla frontmana polohu "oddychovuô :-)
nebude z toho nikdy stereotyp-ved sex neni nejaka "pracovna sichta" odrobim si svoju povinnost a dovidenia. sex je pozitok,hra...spoznavanie sa. tak to som rada ze sme ti tu dodali viac odvahy.ved sex je zabava,cosi uzasne,krasne... v sexe neni nic cudne-ak to vyhovuje OBIDVOM partnerom! a sposobuje radost,potesenie..
ten stereotyp ale pride ovela skor, ked nebudes nic nove skusat.
clovek sa ma vyvijat vo vsetkych smeroch aj v sexe
a ty brunuska este mas vobec co nove skusat??...taka podotazocka..lebo ked vsetko vyskusam..potom nebudem mat nic nove s cim by som prisla...a bude z toho stereotyp:-)
to je tiez pravda...asi s tym pomaly zacnem...ved treba skusait vsetko...no odkedy tu chodim na tuto stranku ..zacinam mat aj nejak viac odvahy normalne:-)asi lebo vidim ze to co bolo pre mna nejak doteraz cudne tak robia ini bezne..asi v tom to bude:-)
preco zaujimavy???- podla mna spravny :-)
brunuska, to je zaujimavy pristup
ano najst vhodnu pohodlnnu polohu a vychutnavat :-)
aaa21-ale ak neskusis nikdy nezistis ci to chces alebo nie! a potom mozes povedat tak toto urcite nechcem a basta!
no co ja viem preco neskusame?..napr. neskusala som esze prehltat hoci sme o tom hovorili neskusali sme mam voci tomu asi este predsudky.alebo napr.anal..to iste...neviem..niektore veci by som ani neskusala..
polohy nie su moc dolezite, ved vhodne hocijake, co su pohodlne
ludske telo je dost ohybne :)