Ranné hnačky

RNG

Rakovina a zamorenie tela idu ruka v ruke. Zle travenie znamena porucha tvorby enzymov, ktore ked sa nespotrebuju na travenie, absorbuju sa do krvi a tak cistia cele telo.
Byt tebou beriem rozne enzymy, ked mate na to nachylnost v rodine. A je plno aj inych protirakovinnych jediel a doplnkov.
Vyckavat necinne sa neoplaca.

Jefitto

Otec ma chronicku pankreatitidu. Starí rodičia- babka aj dedko umreli na rakovinu. Dedo na rakovinu pľuc a babka na rakovinu maternice s početnymi metastazami.

Neviem, či má na to genetika nejaký vplyv

Lulu2011

Jefitoo - tak mozno ako oni zvyknu hovorit nespecificky crevny zapal a nemusel sa zobrazit v krvi, no nieco tam dobre nebude, niekedy su hnacky aj problemom mimo z creva napr. ked nie dobre funguje zlcnik, no ktovie

Jefitto

Celiakiu mať nemôžem, lebo som bol aj na alergologické testy na potraviny.

Tam mi testovali vajca, mliečne bielkoviny, mliečne cukry, zemiaky, arašidy, lepok a ešte množstvo hocijakých ovocí a zelenín

Lulu2011

ja mam podozrenie na jednu geneticku chorobu, uz som o tom aj dr. hovorila a mam strach, ak to bude ono som v prdeli doslova :( robia sa mi nezhubne nadory a neviem co s tým (rozne miesta)

RNG

Ja sa nenecham vysetrovat, ale sa preventivne branim, aby som tie vysetrenia neskor/uz neskoro, ked je skoda uz urobena, nepotreboval

RNG

neskore objavovanie skod (deformity, lezie, vredy, divertikuly...), k comu sa prida pri kolonoskopii rany na crevach zo zobratych vzoriek(vydrapnutych), co lekari samozrejme tvrdia, ze je "neskodne".
Rana v crevach, kde su tisice roznych mikrobov je vraj neskodna????