Hladam kamošku

Príspevok v téme: Hladam kamošku
sama:(

viem ze sa tato temu tu nehodi ale uz som zufala....hladam kamaratku,naozajstnu s ktorou by som mohla stale niekde chodit, do mesta, na nakupy, kavicky, zabavit sa atd..uz ma nebavi sa stale len nudit doma ked mam volno..mam vela znamych ,,kamaratov,, len kazdy ma uz dalsich svojich, partnerov, roztruseni po skolach, v zahranici...a citim sa strasne sama...ak ma nejaka zaujem sa spoznat tak sa ozvi...len Trencin a blizke okolie,mam 21 r.....dik:)

Nika305

Ahojte kočky. Presťahovala som sa do TN a žial nemám žiadne kamarátky. Kamošky zo školy sa uz vačšinou vydali a majú deti. Mám 27 rokov, som slobodná a bezdetná. Hladám si touto cestou, nejakú fajin milú babu ktorá ma možno podobný problém ako ja. Tak sa kludne ozvi..budem rada.. ;) Okolie Trenčína najlepšie.
e.mail: cervenanova.v@gmail.com

Ivi111

Ahoj, mám 22 som z okolia Dubnica, Ilava...hľadám kamarátku na kávu alebo len tak von si vyraziť :), nedávno som skončila vzťah a zistila som, že počas vzťahu som zabúdala na kamarátky a veľa mi ich teda nezostalo. Budem rada baby ak sa ozvete :)
email: mariaklasenova@pobox.sk.

dobrodruhovkyna

Ahojte :) Aj ja by som veľmi rada našla kamošku....Budem mať 25 :) Som po škole a prišla som do BA kde nikoho nepoznám..budem rada za akýkoľvek kontakt..môj mail je : kolacik1@azet.sk :))

melasanjaaa

Chysta sa niekto na raw piknik do Piestan ??? Len ma napadlo, ze je to super spôsob najst si kamosku ,ak by niekto chcel

Žofika

Ahojte.hľadám nejakú kamosku S Trenčína A okolia. Nikoho tu nepoznám bývam tu asi pol roka.A nudim sa.všade chodím sama .nemám ani skym pokecat .

mamina21

ahojte mam 21 rokov som z okolia Trencin , mam 2 rocnu dcerku a touto cestou si hladam kamaratku na stretka , kavicky , nakupy , sport , zabava ... Nemam ziadnu kamaratku a velmi mi nejaka chyba , tak sa ozvi .

nannaaa

( HLADAM KAMARATKU Z TRENCINA )

Ahojte, som z Trenčína, mam 22 rokov a touto cestou si hladám kamaratku-spriaznenu dušu, s ktorou by som sa casto stretavala.:)budovala si pekny kamaratsky vztah... Mam rada nočný život, diskoteky, nakupy, knihy, fitko, yoga, šport, umenie, hudba no proste vsetko mozne :)..chyba mi nejaka kamaratka, sice mam priatelov, ale to uz nie je to co kedysi. Prosím, nebojte sa a ozvite sa na mail sabi.antalova@gmail.com