niekedy mam pocit ze bud to je stale smola alebo som fakt divna. obcas mi je to luto, obcas zavidim, obcas skusam a citim sa jak blbec potom.
proste, ked vidim ako sa maju byvale spoluziacky, vidim fotky, kde vsade su, vymenne pobyty, dovolenky, fotky s naspulenymi ustami, namalovane, krasne, modne oblecenie, ked pocuvam/citam co zazili, o com rozpravaju...citim sa jak chudera. pride mi to trochu tragikomicke, ako minule, cca rok dozadu, utekala som z prace domov, chcela som este kvety zvonku uzimnit nech to stihnem kym sa zotmie, samozrejme stupila som do blata, urvala sa mi taska, ludia ma vytlacali z chodnika, nasla som zatulaneho psika spinaveho hladneho, toho na rukach, taska, nakup, spinava.. a stretla som spoluziacku byvalu, teda videla som ju, kozene topanky vysoke, minisukna, vlasy jak od kadernika, s chalanmi sa smiali a niekam sli. aj teraz, nasla som polomrtvu macku, chora, sedi mi na kolenach, hnis jej vyteka, utieram ho, uz som aj ja spinava od toho, chrci, som nervozna z toho ze sa nevylieci, odstala som si hodinovu radu u veterinara, zajtra musim drevo poskovavat, z toho budem mat zase same triesky, vysilene ruky, v noci vstavat skontrolovat tu macku ci dycha, pondelok do skoly, potom do prace, utekat domov. a bohvie co teraz oni robia, kde v zahranici studuju, cestuju, bavia sa.
raz som sa tiez tak vyfintila, okrem toho ze som sa citila nesvoja a pripadala som si hlupo, tak som sa zase ovsem zaspinila, noha sa mi zvrtla na opatku. ja to ani neviem vysvetlit ale citim sa strasne ponizujuco, ,,spinava,, a hlupa. menejcenna. tak. taka chudera.
vecna smola
tiez ma dojalo co smoliarka napisala...ved to je krasne ze sa staras o zvieratkach...inak v mnohych veciach mi pripominas mna :)
podla mna tym ju chlacholit ze aj ked sa usmievaju ale v skutocnosti sa maju na rit, je dost posatile :-), nemozes skatulkovat, aj ked sme vsetci ludia tak sme kazdy nejaky iny. ty smoliarka sa nauc mat aj radost so seba a nie stale zavidiet druhym a hned to bude lahsie uvidis :). tiez by som chcel raz letiet do vesmiru a milion dalsich veci, ktore sa mi asi nikdy nesplnia a predsa neplacem do vankusa.
To Tvoje byvale spoluziacky by sa pri porovnavani s Tebou mali citit dooooost trapne!!! :) Bud rada, ze nie si sebec a zalezi Ti na druhych.
lost, uvedomil som si, ze ked v kazdej teme nieje aspon 10% prispevkov tvojich, tak toto forum vyzera strasne prazdno. :-)
Tiez niekedy mam podobny problem, vela mojich priatelov bolo inych ako ja, a ja som sa nevedela tak zabavit ako oni, a preto myslim obcas na to, ci mi bude chybat ako ziju oni. No pod tym vsetkym som potom uvidela velmi slabe priatelstva, ohovaranie, neistota a ziadna ozajstna laska a serioznost k zivotu. Je od teba strasne krasne, ako sa staras o zvieratka, velmi ma to dojalo. Mozes byt na seba hrda, a nie je to smola. Nemyslim si, ze si smoliarka. :) Netrap sa
Len chcem povedat, ze to, ze vyzeraju ti ludia na fotkach ci na ulici usmiato a stastne, tak nemusi to tak byt aj v skutocnosti....niektori, ktori okato prezentuju svoje zazitky, vylety, dovolenky a proste vsetko co prezili, tak maju nejaky vazny osobny problem a tymto si to musia kompenzovat, aby si len ostatni mysleli, ze ako sa maju dobre...
xixa ako vies ze sa citia nenaplnene?? :D ludia moji zlaty ako viete co maju druhy v hlavach? jedina rada co vam dam, zite tak aby ste boli vy spokojny a serte nato ako by ste "mali" zit podla druhych..
Ako sa mozes citit ponizene a menejcenne, ked robis to co robis? Oni sa tak citia, lebo nikdy nic plnohodnotne v zivote nespravili, snazia sa svoju nepotrebnost zakrivat krasnym zovnajskom a prchavymi "zazitkami"....ty necitis stastie ked sa ti podari take maca vyliecit?....vtedy by si sa mala citit ako kralovna a nie ziadna chudera..