niekedy mam pocit ze bud to je stale smola alebo som fakt divna. obcas mi je to luto, obcas zavidim, obcas skusam a citim sa jak blbec potom.
proste, ked vidim ako sa maju byvale spoluziacky, vidim fotky, kde vsade su, vymenne pobyty, dovolenky, fotky s naspulenymi ustami, namalovane, krasne, modne oblecenie, ked pocuvam/citam co zazili, o com rozpravaju...citim sa jak chudera. pride mi to trochu tragikomicke, ako minule, cca rok dozadu, utekala som z prace domov, chcela som este kvety zvonku uzimnit nech to stihnem kym sa zotmie, samozrejme stupila som do blata, urvala sa mi taska, ludia ma vytlacali z chodnika, nasla som zatulaneho psika spinaveho hladneho, toho na rukach, taska, nakup, spinava.. a stretla som spoluziacku byvalu, teda videla som ju, kozene topanky vysoke, minisukna, vlasy jak od kadernika, s chalanmi sa smiali a niekam sli. aj teraz, nasla som polomrtvu macku, chora, sedi mi na kolenach, hnis jej vyteka, utieram ho, uz som aj ja spinava od toho, chrci, som nervozna z toho ze sa nevylieci, odstala som si hodinovu radu u veterinara, zajtra musim drevo poskovavat, z toho budem mat zase same triesky, vysilene ruky, v noci vstavat skontrolovat tu macku ci dycha, pondelok do skoly, potom do prace, utekat domov. a bohvie co teraz oni robia, kde v zahranici studuju, cestuju, bavia sa.
raz som sa tiez tak vyfintila, okrem toho ze som sa citila nesvoja a pripadala som si hlupo, tak som sa zase ovsem zaspinila, noha sa mi zvrtla na opatku. ja to ani neviem vysvetlit ale citim sa strasne ponizujuco, ,,spinava,, a hlupa. menejcenna. tak. taka chudera.
vecna smola
ty mozes byt na seba hrda, ze si takato. ak sa citis osamela, skus si najst kamosky, nie tie hlupe fifleny ale take ako ty. co maju rady zvieratka, budete chodit spolu vencit psikov z utulku, spoznate sa a stanu sa mozno z vas dobre kamoosky. a nebudes osamela.
ze jo? hned jak som si ho precital pomyslel som si ze lost comeback :), ci? :)
Ale ved robis to co mas rada a dolezite je ze si pritom stastna a neries ostatnych ludi kde su, kde boli co zazili a a ver tomu ze to ze sa niekto usmieva na fotke este ani zdaleka neznamena ze je stastny ... Menej je niekedy viac ..
lost? :)
jajka001_
presne tak, ale ruky si po WC neumyju..
schvalne, skuste pocitat kolko ludi si pred vami (ked odidu o kusok skor nez vy) umyje ruky po pouziti WC..
velmi casto vidim na muzskych WC muza napr v obleku, stareho mladeho, cokolvek, ze si ho natrasie zazipsuje a ide von - bez aspon oplachnutia ruk :)
a teraz si vezmite, ze tento muz vas pozve do "restiky v nakupnom centre"
a vyzera ako keby bol tip top pan dokonaly
s ostatymi rukami..
dakujem, neprosim takych tip top machrov :)
Ja sa "blbo" citim, ked "kopirujem" cinnosti inych ludi.
Napriklad:
1. ohovaranie
- proste co mam na to povedat? snazim sa zmenit temu, ale na co, na futbal? co ma po nich :) nech si kopu do lopty, to je ich praca, nie moja
2. "videl si panelak/talent?"
- tazko niekomu vysvetlim, ze ma to nebavi, som potom vyslovene čudák
3. snazia sa zmenit moj zivotny styl - cuduju sa ze nechodim pit, ze nejem jedlo z hypermarketu, ze si dam zalezat na dochvilnosti, a ze sa spravam na svoj vek zodpovednejsie ako by som mal.
A tak si zijem vo svojom malom imaginarnom svete zo svojim malym psom a malou skupinkou ludi a je mi viac nez fajn :)
nech si oni ziju v ich velkom imaginarnom svete, kde sa im paci viac nez mne..
hej musia byt tip top aspon na oko pred svojimi rovnako povrchnymi kamaratkami. tak chodia na vselijake liposukcie, plastiky, botox a cojaviem co este
Treba si uvedomit jednu zakladnu a podstatnu vec.
Vo TV ked pozeras film, serial, vzdy a vsade su uspesni ludia, ktori ihned zadru super vtip.
Lenze..
Lenze v realite to tak nie je. Myslim, ze ak by nejaky ten herec, bars aj super vtipalek v realite mal zly den (zle obdobie) nezatrepal by ten naj vtip, len by mozno nieco zadrel, ak vobec.
Vacsina z nas - o pat minut neskor - v hlave povie super dobru poznamku k situacii, ale uz je po nej (oneskorene reakcie?)
Neviem, ale poznam ludi, co stale nieco riesia a niekde su, Napr kamos, rodicia mu platia rozne dovolenky v Indii atd a ja neviem co to je dovolenka!
Pritom tiez stupim do kaluze (keby len do toho ;) ) ale mne to obec nevadi... Napr ak idem po ulici a skoci na mna pes - mam na sebe "znackove" oblecenie, proste mi to nevadi. A co ?! Ved sa to vyperie..
A ti ludia, co su stale akoze "cool" - myslim ze citia nieco ako ty - neskopokjnost ?
chces byt taka ako oni? tak sa nevenuj mačkám ale nakupovaniu, stylovaniu sa, ucesom, mejkapu. naozaj zmysluplna cinnost. a aj tak nezapadnes. preco ta laka take prostredie, taki ludia, ked ty si uplne ina? ved skus stravit v ich spolocnosti nejaky cas - myslis ze ta ich svet bude bavit?
len za to ze nevyzeras ako dievca z obalky, neznamena ze si nieco menej. alebo si snad myslis ze ano? potom si rovnaka, ako ony.
no ja presne tak isto..