Chcela by som kupit ako vianocny darcek, no neviem sa rozhodnut... ake su plusy a minusy?? ktorý by ste mi viac odporucili co sa tyka kvality pristroja a kavy?
Dolce gusto, ci tassimo?
ja mam velmi rada kavu s mliekom, cize za mna urcite tassimo a tie kapsuly milka mnaaaaaaaam www.okay.sk tu som kupovala ja, skus pozriet, zvyknu mat dobree zlavy aj na kapsule aj na kavovar :)
Ahoj, vždycky kupuju levné Dolce Gusto v Kauflandu ( flyrion.com ), zkuste mrknout jestli tam třeba něco není i tenhle týden.
Jinak s chutí jsem dost spokojená, nemám tomu co vytknout :)
my máme tento svajciarskekavovary. sk/jura/e-shop/kavovar-jura-e60 a na doma je to asi najlepšia alternatíva, je plne automatický
Zdravím, určite pre vás bude prínosný tento článok, v ktorom sa dozviete množstvo užitočných informácií o tom, ako si vybrať ten správny kávovar www.testado.sk
My jsme zvolili tassimo a jsme zatím spokojení. Nejlepší je koupit kapsle na internetu, nebo prostě počkat, až budou někde v akci (teď třeba www.letakomat.cz) Ty akce se střídají všude, takže jde jen o to trochu pohledat.
mne prídu tieto dav aako dosť komerčné...ja by som si vybrala tento - orava ES-250 K
Aj drahsie Dolge Gusta to uz dokazu,su plnoautomaticke
Mam oba. Jednoznačne Dolce gusto - najma to s nastaviteľnou veľkosťou napoja
Určite Dolce Gusto. Navyše, ak nechcete kupovať originálne kapsule, na Dolce Gusto existujú plniteľné kapsule, napríklad www.ekokapsule.sk
Na Tassimo takáto alternatíva nieje. Prípadne ešte stojí za zváženie Nespresso, naň môžete kúpiť aj naplnené kapsule rôznych výrobcov, prípadne plniteľné. Samotný stroj je však cca 3x drahší ako Dolce.
Mišo z Levíc.
tak si skúste objednať 8 latté za 4eura hihi dolce gusto je super, káva za babku :-)