Chcela by som kupit ako vianocny darcek, no neviem sa rozhodnut... ake su plusy a minusy?? ktorý by ste mi viac odporucili co sa tyka kvality pristroja a kavy?
Dolce gusto, ci tassimo?
urcite nepasuju, maju iny tvar a velkost
Je úplne jedno či si kúpiš DG alebo Tassimo. Ani jedno, ani druhé nie je určené pre milovníkov dobrej kávy.
my mame dolce gusto asi rok a je to super vec. Pouzivame ho stale aj 5 krat za den je pravda ze tie kapsule su drahe ale obcas je napriklad v bille akcie ze za 3,99 lebo inac to stoji okolo 6 eur
my mame dolce gusto asi rok a je to super vec. Pouzivame ho stale aj 5 krat za den je pravda ze tie kapsule su drahe ale obcas je napriklad v bille akcie ze za 3,99 lebo inac to stoji okolo 6 eur
Dakujem za vsetky nazory.. predsa len sa asi rozhodnem pre DG...
My mame tri kavovary - Dolce, Cafissimo od Tschbo /tiez kapslovy/ a klasicke pakove espesso. Najcastejsie pouzivame klasiku - to je ta prava chut kavy. Kapslove skor len na kapučino, latte - take pochutky. Problem nebol ale ani s jednym.
Podla mna budu na rovnakej urovni, kapsule budes kupovat tak ci tak :)
ja mam doma uz druhy dolce gusto a som spokojna a kava je fajn, prvy mi vzal brat na intrak, tak som si kupila to vajicko