Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

aky make up na suchu plet????

Príspevok v téme: aky make up na suchu plet????
renka

Ahojte. Neviem aky make up uz mam vyskusat. Mam taky problem ze po naneseni make upu mi na cele a pri nose ostane velmi sucha koza a vytvoria sa mi ako take supinky. Nevyzera to pekne a neviem co mam s tym robit. Vzdy si pod make up dam aj vyzivujuci krem. Vyskusala som uz hadam vsetky druhy make upov, no ziadny mi zatial nevyhovuje. Poradte...

Fraw

skus si dat bb krem od biodermy alebo cc krem od mary kay vacsine bab robia super..ja som atopik taktiez so suchsou pletou a mne robi super la roche bb cream od notina nakolko je vzdusny, taky lahunky, dobre sa nanasa a hydratuje a vydrzi mi takmer cely den v skole

vevericka

ak mas supinky, urcite by si nemala pouzivat make up, ale kryci krem. make up ma totiz omnoho hustejsiu konzistenciu pigmentu a prave ten zvyraznuje supinky na tvojej pleti (tie tam su, len ich nevidis, pokial si nedas make up). kryci krem je vlastne krem, ktory je obohateny o pigmenty. po jeho naneseni supinky takmer vobec nevidno. vyhni sa pudru, lebo ten supinky zvyrazni. skor, ako aplikujes kryci krem, natri si tvar kremom na suchu plet a nechaj 10min vsiaknut. pokial mas suchu alebo problematicku plet, tak sa supiniek nezbavis jednorazovym peelingom. mala by si sa pravidelne o plet starat a pouzivat kozmetiku urcenu na tvoj typ pleti. a nevyberaj si prilis agresivne kremyky s chemickym zlozenim. po case sa ti tvoja plet upravi.prajem vela uspechov!

moncika

nechapem preco korekcny, ten je na prekrytie nedostatkov ako vyrazky,flaky...skor by som radila mastnejsi make up nech zbytocne plet nevysusi ale premasti a hydratuje, vyborny je max faktor make up v tycinke. aj dlho vydrzi

mishell

natali, na tie kruhy si asi budes musiet kupit nejaky specialny korektor v tycinke. max factor mal volakedy taky tuhy make up v tycinke ktory bol specialne na taketo veci ale neviem ci ho este maju a ci sa tak este vola ale vtedy sa volal kamuflaz

natali:)

mishell nooo sak ten mam teraz:(((...aj ked som ho vobec nechcela a fakt pochybujem ze mi prekryje moje kruhy pod ocami!aaaachhhhh!!!idem si o tej mojej "ziadanej" vzorke nieco zistit!

katarinna

V prvom rade si musíš spraviť pealing, preto tie šupinky, treba si vybrať make-up na suchú plet, s olejovou zloškou. Na večer na pleť dať výživný krém a hlavne hydratovať. V žiadnom prípade nie make-up čo má pudrové zložky, niečo hydratačné - max-faktor,loreal .... .

natali:)

Ach jak som vytocenaaaa!
Tak som bola v tej lekarni a pytam si vzorku vichy dermablend...3razy sa spyta aky a ja zopakujem,ze chcem 25....potom sa znova opyta aky a ja dermablend 25....takmi ho da do ruky a rychlo sa ponahlam na bus....a co sa nestane....doma zistim,ze mi dala,namiesto dermablendu nejaky aéra tein!AAAACHHHHHH!!!